#7 Garry Rodrigues

Kötü oynadı

Yasinden farkı bencil olmaması diyordum ama bu maçta bencil oynadı ve bir sürü pozisyon harcadı

Yetersiz maalesef. Hızını alıp geldiğinde, önünde de biraz alan varsa bir şeyler üretebiliyor ama Galatasaray'ın kanat oyuncusu bu olmamalı. Karabük, Gençler vs gibi takımlarda oynayabilecek bir herif işte.

Feghouli gelince diğer tarafa geçer fakat orada da aşağı yukarı aynı oyunu oynuyor. Bir kanat oyuncumuz daha olsa yedekten girerdi ama böyle idare edeceğiz artık.

ayağaına 10 tane top gelirse bunların 8 tanesinde olabilecek en aptalca hareketi yapıyor

gereksiz pas, auta çıkan topu kontrollü şekilde takip etme, pas yerine şut tercihi, şut yerine pas tercihi gibi

bu kadar aptalca işler yapıyor 9 topta

ama 1 topu öyle iyi değerlendiriyor ki maç çözülüyor

Ya adam geçememesini, şutunu, pasını filan geçtim. Maçın daha 5. dakikası filan ceza sahasında yanılmıyorsam 5 kişi girdik ilginç bir şekilde hızlı çıkıp ulan o topu oraya sürükle, yuvarla, fırlat bir şey yap bu tabloyu görünce bir şekilde at çünkü kaynıyoruz resmen bu tuttu çalım atmaya kalktı abi bu bir tercih filan değil yani resmen intihar komandosu başladığı gibi de bitirdi ama böyle fahiş bir hatayı daha önce görmemiştim yani.

Zeka denen şey uğramamış bu arkadaşa. Saç baş yoldurdu. Ama Tolgaya göre tercih ederim tabi kendisini

Tam bir Anadolu topçusu. Başka bir şey söylemeye gerek de yok bence. Takımda 10 kişi iyiyse bu arkadaş da fazla göze batmaz ama bugünkü gibi kilidi açamadığımız maçlarda oyun görüşü, oyun aklı eksikliği bariz belli olur.

Seneye Rodrigues'i iteleyip iyi bir kanat almamız gerek.

Bu adama neden kızıyorsunuz anlamıyorum ki? Yada bu adam kanat oyuncusu için yetersiz dediğimde bana neden kızıyordu bazı arkadaşlar bunu o günde anlamadım, bugün bu adama kızmalarınıda anlayamıyorum? Yahu mücadele tamam, ki zaten her futbolcu etmeli, hız var oda tamam ama karşısında birazcık aklını kullanan bir bek olduğu zaman ne işe yarayacak denildiği zaman neden oturup bir düşünmeden yorum yapıldı merak ediyorum. Yahu biz zaten rakibi sahasından çıkarmamak üzere oyun oynamak istemiyormuyuz? Bu oyunda kanat oyuncusunun hızlı olması mı önemli yoksa adam eksiltebilip pas kalitesi mi önemli? Kanat oyuncusu adam eksiltebilmeli, yoksa böyle devamlı rakip bek oyuncusunun üstüne atlar, bir tane orta yapamaz. Bu adam herzaman böyleydi, hiç bir değişiklik yok.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
epl'den bir takıma ittirmek lazım ab vatandaşlığı da var,7-8m civarı satabiliriz yerine de Plea,Salibur gibi bedava bir oyuncu alınmalı

Çoğu atağımızın içine eden kanat oyuncusu

Daha önce yaptığı 1-2 asiste bakmayın abartmıyorum bir sürü atağımızı öldürüyor

Mümkünse ilk 11 başlamasın bir daha

Bazı maçlarda faydalı olabilir, baya dinamik hareketli falan ama bir şekilde ekstra iş yapmaya çalışmasını engellemesi lazım Tudor'un. Düz oynayacak, fıldır fıldır koşacak başka işlere kalkışmayacak. Mal çünkü, sürekli top eziyor atakların içine ediyor.

Geriye gidiyor böyle olmaz. Net iki gol atmalıydı bugün. Bekin önünü de açamıyor.

Yok olmayacak maalesef...Anca yedek olur.Feghouli tam hazır olunca yedeğe çekilsin.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt