#7 Garry Rodrigues

Ilk yariyi 3-0 onde kapatamamamizin tek sebebi kendisidir.tek ozelligi caliskan olmasi surekli denemesi

Teknik heyet bu çocuğun futbol bilgisini geliştirmeli. Tamam çok mücadele ediyor çok koşuyor ama sonuç almadıktan sonra takıma zarar veriyor.

Sahanin en kötüsüydü

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Bu maca kadar 1-1 berabere kaldigimiz antalya maci dahil tum maclarda asisti var.

Evet oyun zekasi dusuk ama ben bu yil bariz iyilesme goruyorum. Her mac cok sey yapmak istiyor.

Bu yil tek bu mac kotuydu.

Feghouli gelince belki sol acik oynar. Tolga oturur.

Beni boyle istekli adamlar uzmuyor kesinlikle ama Sinan gibi sahtekarlar, selcuk gibi sinsi ve pilsizler cildirtiyor.

Son düzenleme:
Gereksiz yerlerde şut deniyor. Milli takımında attığı goller nedeniyle kendine çok güvenip fazla egoist davrandı. Adamın bir standardı yok. Çok dengesiz. Bi maç 90 bi maç 50 lik oynuyor. Hatta aynı maç içindebile fark oluyor.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Garry Rodrigues tek kanat olarak maca cıkmamalı.Feghouli ile beraber sağ ve sol kanat olarak cıkarsa onunda yükü azalır.

Yeteneği belli oyuncu ve Feghouli hazır olunca alternatif olacak. Çok iyi geniş alan oyuncusu ama dar alanda vasat.

Atanamayan Bruma. Beynini aldırmış gibi hareket ediyor. Oyun görüşü sıfır

Yani fazla eleştirmeyelim çünkü Rodrigues yıldız değil zaten sıradan süratli ama mentali zayıf yüzlerce oyuncudan biri..

sabotajcı yasin ve sinan verelim ne dersiniz ? seve seve ilk 11 başlamak zorunda .

Newcastle 6m paund veriyorsa şahane olur Asamoah'ı devre arası alıp sol önde kullanırız

5 gol 10 asiste ulaşsa 5-6 ya falan rahat satarız. Yasin de en az o paraya giderdi aslında şimdiye kadar menajerleri araya soksaydık.

sent via GSC

Parlatıp satmamız gerekiyor. Bizim için hiçbir zaman yeterli olmayacak bence.

Geri
Üst Alt