#7 Garry Rodrigues

Forma gitti geçmiş olsun.
İyi bi yedek olacaktır.

GSCimbom Mobile App

Feghouli hariç kanat oyuncularımız çok kötü gerçekten

Garry bu takımın topçusu değil en fazla rotasyon elemanı olur teklif varsa satin

Yasin ve Sinan bu saatten sonra Messi gibi oynasalar bile umurunda değil defolsun ikiside

Tolga desen gol atıyor diye oynamaya devam etmesi saçmalık

Devre arası bunları takımdan bir temizleyip adam gibi sol açık transferi şart

tolga ile beraber dün oyundan çıkması gereken iki isimden biriydi !! ilk maçlarda saman alevi gibi parladı sonraki her maçta performansı yavaş yavaş düşüyor böyle giderse yedek kulübesine mahkum olur

Takımın en zayıf halkalarından biri belki de şu anda en zayıf halkası

Ciddi ciddi kesik yeme zamanı geldi de geçiyor

60'dan sonra rotasyon oyuncusu olmalı

Son vuruslari berbat ötesi. Ben böyle eli ayagina dolasan ofansif oyuncu görmedim. Var aslinda da o da bizim takimda oynuyor Yasin, ama Yasin'in gol atma ihtimali buna göre daha yüksek.

Bence Garry yerine Yasin hep ilk 11 oynamis olsaydi en az 3 golü olurdu bu haftaya kadar ama Garry de Yasin'e göre takim oyununa daha uygun. En benzer yönleri de beyinsiz olmalari, al birini vur ötekine.

Bir şey dikkatini çekti mi,orta klasmandaki süratli kanat oyuncularının çoğunun son vuruşları kötü ve oyun zekası kısıtlı oluyor.Bu olmazsa da tam tersi oluyor koşamıyor statik oynuyor ama vurduğu da giriyor misal Podolski. :asd:

Sol kanat performansının daha iyi olduğunu düşünüyorum ben de. Orada daha çok katkı verecektir. Tabiki yeterli değil ama elimizde bulunan ve sürekli oynayan bir oyuncuya çöp muamelesi yapmaya gerek yok. Alabildiğin kadar katkı almaya bakacaksın. Seneye iyi paralara satabilirsek de güzel bir transfer başarısı olur. Ek olarak bu maçta olduğu gibi beke geçebiliyor oluşu taktik esneklik açısından bir artı.

Bizim seviyemizde değil bu eleman Konya,Antalya gibi takımların topçusu olabilir anca.

bu topçuyu sevmedim yakışmıyor brumayı geri alalım.

Ortalama adami gondermek zorunda degiliz bence. Adam baya hirsi ordan benden puan aliyor iste.

Elinden geleni yapıyor ama kapasite bu. 11 oynayacak seviyede değil. Haftaya yedeğe çekilir.

Yasin ve Sinan'dan iyidir. Son iki maç kötüydü sağda Feg solda Rodri iki kanatlı sistemde görmek isterim.

Valla bu adamda dusuk zeka kaynakli finishing problemi var ama ise yariyor asisti oldu bi dolu.

Maasi dusuk, problem cikarmayacak elde kalmayacak hatta epl den talibi olan oyuncu daha ne olsun??

Feghouliden sonra da 60-70. Dk sonrasi yorulan takimlara karsi hamle oyuncumuz olacak.

Son düzenleme:
Karabük maçı en önemli fırsatı olacak,Tolga şu anda ciddi şekilde Rodriden önde duruyor

Geri
Üst Alt