#7 Garry Rodrigues

Zaten burda garry üst düzey bir topcu diyen yok. ama yasin leshinden cok daha faydali takima.

bu adama acayib haksizlik yapiliyor, aynisi serdar'a yapilmisti sezon basi. iyi oynarken forumun 80% serdarin her hatasinda sövüyordu adama. ofansta oynayan adamin her hareketi olumlu olmaz, hele garry gibi garanti oynamayan adamda. mac icinde tercihleri bazen yanlis dogru, ama kadroda feg'den sonra en iyi kanat oyuncumuz. yasin falan hic cekilmez

gerizekalı teketekte çizgiye gitse her top gol pozisyonu olacak ama sağa çekip vuruyo bide vurabilse.

Son düzenleme:
Gayet iyiydi.. begendim.. yasini ve sinani klubeye hapsetmesi bile Galatasaray'a sağladığı bir katkidir. Tebrikler aslan parçası

Herkes Rütbesini Bilecek! ????

Oyun zekası olmayan boş bir oyuncu

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilk yarida bir pozisyonda gomis'e gol attirmaya calistirmasa golü vardi. son tercihleri deli ediyor ama bir anda 2-3 kisiyi de gecip pozisyon yaratabiliyor. ortasi yok adamin

Sövüyoruz falan da o direkte patlayan sutu gol olsa cogu kisi 180 derece farkli yorum yapardi.

Biraz beyni olsa bu adam cok iyi takim oyuncusu olur ama yok iste. Bir yerden sonra Blue Screen oluyor Bilgisayarlarda gibi.

Biraz çalım çalışsa iyi olacak. Hızı ile geçiyor iş çalışma gelince kalıyor. İlk yarıda birinci golde ki pası çok iyiydi, ikinci yarı şutları iyiydi. Mücadelesi zaten çok iyi.

Bir-iki gol atsa psikolojik baskiyi kiracak.İste o bir-iki golu nasil atacak soru isareti. :D

Normalde beğenmiyorum da bu maç birkaç salaklık dışında iyiydi bence..

Pas ve çalım denemesin en azından şut vurarak harcasın pozisyonları

Eğitim, denetim ve uygulama şart

Son tercihleri cidden berbat yapıyor, kötü oynamıyor ama iş son pasa veya vuruşa gelince adam pert oluyor. Bunu tüm idman son hamle çalışması yaptırılmalı. Öte yandan ilk golde verdiği güzel pas da unutulmamalı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

begendim ama yetmiyo.bu gol atana kadar,asist yapana kadar lig bitecek böyle giderse...feghoulinin o pasını nasıl gol yapmazsın sen?

Geri
Üst Alt