#7 Garry Rodrigues

Bu adama neden bu kadar yüklenildiğini anlamak güç,Garry'nin özellikleri belli Feghouli veya Quaresma gibi kanattan oyun kurmasını veya domine etmesini bekleyemezsin,Topla hızlı kat eder,boş alanda tutulamaz ve aslında sanıldığı kadar bitiricilik sorunuda yok,Pasları hep doğru yere atmaya çalışıp hep zaman hatasına düşüyor şutları keza çok kötü sayılmaz bu sezon böyle bir takımda her daim iş yapar
Galatasaray takımı kalitesinde olmadığı için.

Eğitim, denetim ve uygulama şart

Bu adama neden bu kadar yüklenildiğini anlamak güç,Garry'nin özellikleri belli Feghouli veya Quaresma gibi kanattan oyun kurmasını veya domine etmesini bekleyemezsin,Topla hızlı kat eder,boş alanda tutulamaz ve aslında sanıldığı kadar bitiricilik sorunuda yok,Pasları hep doğru yere atmaya çalışıp hep zaman hatasına düşüyor şutları keza çok kötü sayılmaz bu sezon böyle bir takımda her daim iş yapar

Linnes-Tolga-Garry-Latovlevici hepsi yoklukta iş yapacak adamlar

Ama bu kadar para harcandı bir yola girildi ne gerekirse yapmak lazım adam akıllı bir sol bek ve sol kanat şart bu takıma ...

Linnes-Tolga-Garry-Latovlevici hepsi yoklukta iş yapacak adamlar

Ama bu kadar para harcandı bir yola girildi ne gerekirse yapmak lazım adam akıllı bir sol bek ve sol kanat şart bu takıma ...

Katılıyorum ama bu sene harcanan parayla takımın iskeletini kurduk,Muslera-Mariano-Maicon-Fernando-Ndiaye-Belhanda-Feghouli-Gomis şeklinde iyi bir iskelet var,bunu destekleyecek tarzda saydığın oyuncularda var iyi bir takımda saydığın isimlerin hiç birisi göze batmıyor bence

Çok gerekli bunun gibi hızlı oyuncu. Bir de Linnes'le de iyi anlaşıyorlar ara pas atıp koşmalar falan. Bence sol kanatta Linnes'le beraber kalmalı. Rakip bastırmaya başlarsa da Linnes yerine Lato girebilir mesela ama Garry yerine girecek onun kadar verimli olabilecek adam yok.

Açıkcası bu maç daha efektif oynadı. Sol tarafta bence çok daha iyi oynuyor ama kendisi oyun görüşü ve futbol aklı konusunda Feghouli ile beraber çalışmalı, bir şeyler öğrenmeli. Kararlarını daha doğru verirse kendisine seviye atlayıp çok farklı noktalara gidebilir.

Rodrigues'i beğenenler takıma verdiği zararı görmüyor bunu daha önce Burak zamanında da gördük. Allahın futbol cahilleri.

Rodrigues'i beğenenler takıma verdiği zararı görmüyor bunu daha önce Burak zamanında da gördük. Allahın futbol cahilleri.

Artıları var eksileri var. Beğeniliyor diye bir durum yok. Eldeki malzeme bu, fazla alternatif de yok. Onu göm bunu göm yahu sahi kimi oynatacağız?

İyi niyetli ve iyi bir oyuncu. Tam ikinci yarı oyuna sokmalık. Tolga gelince yedeğe geçer. Sonradan alırız skor yapar bol bol.

Artıları var eksileri var. Beğeniliyor diye bir durum yok. Eldeki malzeme bu, fazla alternatif de yok. Onu göm bunu göm yahu sahi kimi oynatacağız?
Kanat dediğin oyuncu son bölümde iş yapar. Neymiş savunmaya yardım ediyormuş, çok koşuyormuş. O zaman Sabri gibi bir oyuncuyu sol açıkta oynat. Yasin en azından bu takımda arada bir skor yapar tabi hala oynamak istiyorsa. Her maç minimum 80 dakika bunu yaptığı saçma işleri izlemek zorunda değiliz sürekli boşuna heyecan yaptırıyor süratiyle.

Kanat dediğin oyuncu son bölümde iş yapar. Neymiş savunmaya yardım ediyormuş, çok koşuyormuş. O zaman Sabri gibi bir oyuncuyu sol açıkta oynat. Yasin en azından bu takımda arada bir skor yapar tabi hala oynamak istiyorsa. Her maç minimum 80 dakika bunu yaptığı saçma işleri izlemek zorunda değiliz sürekli boşuna heyecan yaptırıyor süratiyle.

Tekrardan belirtme ihtiyacı duyuyorum. Kimse yeterli olduğunu düşünmüyor. Artıları var eksileri var. Galatasaray seviyesi için de yeterli değil ancak fazla alternatifimiz yok ve bu sene mutlaka ama mutlaka destek olmamız gerekiyor. Bu seneyi atlatabilirsek mutlaka seneye takviye yapacağımızı düşünüyorum.

Ha bana göre Belhanda'yı sola Ndiaye ofansif orta sahaya ileriye atıp göbeği Tolga- Fernando olarak kurmalıyız. En azından bazı maçlarda bunu denemeliyiz.

Bugün biraz Pes18 oynadığımda MyClub'de takıma Lemar'ı çektim...o sırada aklıma bizdede keşke bunun gibi milimetrelik ortalar açabilen bir kanat olsa diye geldi....

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Oyun zekasının düşük olduğu bilinen bir gerçek ama boş oyuncu gibi laflar hiç yakışmıyor..Elinden geleni hatta fazlasını yapmaya çalışıyor..

Olumlu yönleri; dripling hızı, takım presi, rakibini kovalama, iyi orta kesme
Olumsuz yönleri; kafasını kullanmıyor, bencillik, fazla zorlama, topu ayaklarına dolaştırıyor

Garry gerçekten elinden geleni yapıyor fakat takım da ilk 11 olmak istiyorsa doğru ve basit oynaması lazım mesela ilk golden önce linnes'in önüne bıraktığı top tamamen basit oyun ve doğru oyun eleştirilen kısmı bazı noktalar da maçı çözebilecekken eline ayağına dolaştırması oluyor basit oynamaya devam etse şu takımda açık ara hızıyla, takıma verdiği katkıyla çok farkı bir noktaya gelebilir mesela karabük maçında önü boşken vurabilirsin fakat direkten dönen şuttan önce yay üstünde 2 futbolcumuz bomboştu orada basit oynasa belki gol olacaktı. Konya maçında eğer ki tolga oynarsa kenara gelir tolga oynamazsa o zaman kendini ilk 11 adına kanıtlamak için son şansı olur. Tolga formayı kaparsa sonradan gireceği maçlarda da asist ve goller bulabilir fakat bu çocuğun bir an önce kendisini bulması için gol bulması lazım aşırı hırsı ona zarar veriyor hem gol bulursa az sakinleşir üstündeki yükü de atıp basit oynamaya başlayabilir :D

Son düzenleme:
Olumlu yönleri; dripling hızı, takım presi, rakibini kovalama, iyi orta kesme
Olumsuz yönleri; kafasını kullanmıyor, bencillik, fazla zorlama, topu ayaklarına dolaştırıyor

Garry gerçekten elinden geleni yapıyor fakat takım da ilk 11 olmak istiyorsa doğru ve basit oynaması lazım mesela ilk golden önce linnes'in önüne bıraktığı top tamamen basit oyun ve doğru oyun eleştirilen kısmı bazı noktalar da maçı çözebilecekken eline ayağına dolaştırması oluyor basit oynamaya devam etse şu takımda açık ara hızıyla, takıma verdiği katkıyla çok farkı bir noktaya gelebilir mesela karabük maçında önü boşken vurabilirsin fakat direkten dönen şuttan önce yay üstünde 2 futbolcumuz bomboştu orada basit oynasa belki gol olacaktı. Konya maçında eğer ki tolga oynarsa kenara gelir tolga oynamazsa o zaman kendini ilk 11 adına kanıtlamak için son şansı olur. Tolga formayı kaparsa sonradan gireceği maçlarda da asist ve goller bulabilir fakat bu çocuğun bir an önce kendisini bulması için gol bulması lazım aşırı hırsı ona zarar veriyor hem gol bulursa az sakinleşir üstündeki yükü de atıp basit oynamaya başlayabilir :D
Garry mi iyi orta kesiyor? Daha boş pozisyonda duran arkadaşına pas atamıyor

Az futbol bilgisi olsa şuan 10 golü vardı rahat.

Geri
Üst Alt