#7 Garry Rodrigues

DLHKWbbXkAAGV01.jpg

Garry mi iyi orta kesiyor? Daha boş pozisyonda duran arkadaşına pas atamıyor

Eğitim, denetim ve uygulama şart

Pas atıyor gibi bir söylemde bulunmadım hatta olumsuz olarak eline ayağına dolaştığından da bahsettim şu takım da feghouli ve mariano'dan sonra orta açma konusunda garry gelir. Oyuncu eleştirilebilir ama tolga'nın olmadığı bir dönem de isterseniz yerine yasin oynasın. Garry mi Yasin mi desek herkes %99.99 kesim garry tercih edecek o yüzden rotasyon da iyi oyuncumuz yokken oyuncunun sürekli kötü yönlerini görmemek gerek iyi yaptığı işler de var; pres, baskı ve rakibi kovalamak kısaca takım sertliğini arttırıyor ama oyun zekasını geliştirip basit oynaması lazım 26 yaşından sonra yetenek gelişmez ama oyun zekası gelişir buna bir çok örnek var basit oynarsa kendi kazanır zorlarsa kendi kaybeder

Rodriguezin durumu bellli. Yetersiz olduğunu herkes görüyor. Asıl sorumuz onun yerine kim oynayabilir kanatta?

Düşük futbol bilgisine sahip olması kötü oyuncu anlamına gelmiyor ki

Garry bencil olmadığı sürece bu takıma çok şeyler katabilir, bunu ilk haftalarda gösterdi. Ara sıra şut çekmesi de kötü değil, mesela Karabük maçında az kalsın kapakları takıyordu, milli takımında da 2 güzel gol attı

Her mevkiyi dünya yıldızlarla doldurmaya gerek yok, böyle oyunculara da ihtiyacımız var

Düşük futbol bilgisine sahip olması kötü oyuncu anlamına gelmiyor ki

Garry bencil olmadığı sürece bu takıma çok şeyler katabilir, bunu ilk haftalarda gösterdi. Ara sıra şut çekmesi de kötü değil, mesela Karabük maçında az kalsın kapakları takıyordu, milli takımında da 2 güzel gol attı

Her mevkiyi dünya yıldızlarla doldurmaya gerek yok, böyle oyunculara da ihtiyacımız var

Kesiinlikle katılıyorum. Tolga ve Garry üst düzey yetenekleri olmasa da çalışarak kendilerini bu noktaya getirdi geçen sene ki garry ve tolga şu an üstlerine koymuş durumdalar Tolga yetenekli değil ama çalışarak ve koşu mesafesini kullanarak çok iyi işler çıkarıyor garry de aynı şekilde pres yapar, takıma sertlik katar o kadar ağır eleştirmeye gerek yok tek eleştireceğim konu kafasını biraz daha kullanmalı kullansa lig de yasinin geçen sene 12-13 gole katkı da bulunduğu yerde garry çok rahat 20-25 gol katkıda bulunabilecek düzeye gelir :D

Rodriguesi 8 M'ye satmak bir dransfer başarısı olacaktır

Ha Kolpa habermiş WHU Feghouliyi 4 e satıp Rodriyi 2 katına almaz

Çok çabalıyor aslan böyle devam. Yeteneği nekadarsa okadarını vermeye çalışıyor bu bile yeterli

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

FIFA Rodrigues'i konuşuyor!

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon PAOK'tan transfer ettiği Garry Rodrigues'ten, FIFA'nın internet sitesinde övgüyle söz edildi.

Milli takımların puanlarıyla dizilişlerini belirleyen FIFA Dünya Sıralaması'nın son güncellemesinde, Cape Verde Milli Takımı tam 47 sıra birden yükseldi.

En büyük sıçrayışı yapan takımın bu yükselişi, FIFA'nın sitesinde yapılan bir özel haberle futbolseverlere duyuruldu. Dünya Kupası elemelerinde geçen ay Güney Afrika'yı 2-1 mağlup ettikleri karşılaşmada iki golü de Galatasaraylıfutbolcu Rodrigues'in attığı ve bu sayede galibiyetin geldiği belirtildi.

Elemelerde son maçlar öncesinde, Senegal yenilgisine karşın Cape Verde'nin şansının hala sürdüğü, Burkina Faso karşısında alacakları sonuca göre finallere gitme durumlarının olabileceği aktarıldı. Bir ay içinde 47 sıralık çıkış için 'dikkat çekici yükseliş' ifadesi kullanılırken, kıtanın en küçük ülkelerinden olan Cape Verde'nin başarısı övüldü.

Rodrigues'i yetersiz buluyorum, bence Galatasaray seviyesinde değil ama takımımızın mevcut kadrosunda dripling ile top taşıyabilecek tek adam kendisi gibi görünüyor. Pas ile çıkamadığımızda kilitleniyoruz. Bugün de bir örneğini gördük.

Bu nedenle sakatlık ve aşırı formsuzluk durumları haricinde sahada olması gerektiğini düşünüyorum.

Keşke sene başında bir kanat oyuncusu daha alsaydık ama artık yapacak bir şey olmadığına göre eldeki ile idare edeceğiz.

Mac başlığında Belhanda'nin yerine ilk 11de oynamasi gerektiğini söylemiştim.Hadi ilk 11'i geçtim bu adam nasil sure almaz Feghouli ve Belhanda bu kadar kotuyken?

Ikinci yati direkt oyna girmesi gerekirdi bence iyi isler cikarirdi. En azindan belhanda kadar oynardi

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Bu elamanın her oynamadığı maç gol sıkıntısı çeker bu takım,ileride top sürcek adam lazım adammm

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İkinci yarı Selçuk’la beraber oyuna girmesi gereken isimdi. Ama Tudor cesaret edemedi tabi.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

oyuna girmeliydi,2.yarı ile beraber...

ne oyuna girmesi yahu. bu adamin ilk 11 cikmasi lazimdi. gerci tudor efendi oyuna bile almadi.

Geri
Üst Alt