#7 Garry Rodrigues

Garry Rodrigues: ''Hakem hakkında konuşmak istemiyorum ama bugün rakip takım kırmızı kart görmesine rağmen sahada 11 kişi devam etti.''

Takımın hızlı, dinamik bir oyun oynamasını sağlıyor. Golü güzeldi haftaya ilk 11 olmalı.

3 maçtır Garry olmadan topu ileri taşıma sayımız oldukça azaldı.

Bunu ben görüyorum ama Tudor göremiyorsa boşuna durmasın daha fazla.

Haksizlik ediliyor

Savunma oyunculari icin tehlikeli bir oyuncu Rodrigues,ben bek olsam oynamak istemem adam rahat durmuyor

Tamamen Tudor 'un o 3-4-2-1 fantezisi

Bruma-Sneijder 'i filan da öyle oynatmaya kalkmıştı bu adam
Ben rakip teknik direktör olsam, rakibimin 3-4-2-1 ile cikmasina bayram ederim.
Cünkü merkez´de kalabalik olan bir sistem, her rakibin isteyecegi bir sistem.
Merkezi savunmak kadar kolay bisey yoktur Futbol´da, cünkü rakip defans yaparken her zaman merkezi kalabalik tutar.

bu adam değerli belki hucum bölgesindeki yetenekleri en kısıtlı olanı ama herdaim savunmayı tedirgin eder mutlaka oynamalı

bu adam dışında dikine oynamayı düşünen hata da yapsa rakibi şaşırtan adamımız yok maalesef !!

süreci söyleyeyim şimdi garryyi övecek herkes düzenli oynamaya başlayınca yetersiz olduğu ortaya çıkacak ve yine küfür yiyecek..ne garry ne tolga bu takımın sol kanadı olamaz.. feghouli ayarında bir adam almak lazım.. bu sayede herkes nerde oynadığını bilir adamlar bir sağda bir solda bir ortada kafa karışıyor

Aslında Garry'i çok fazla beğenmem.Bence de Galatasaray seviyesinde değil yalnız devre arasına kadar sakatlık ve ceza yoksa ilk 11 çıkmalı çünkü kanatsız futbol oynamaktan her türlü iyidir.Devre arasında ise Brahimi veya o ayarda bir kanat oyuncusu almamız lazım sol tarafa.

DNYX8sKW0AYACtV

Geri
Üst Alt