#7 Garry Rodrigues

Ne olursa olsun hareketlilik ve kaos yaratıyor. Bu adam her zaman oynamalı şartlar ne olursa olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Feghouli ile sağlı sollu oynamaları lazım, takımın hızlı olması açısından.

Feghouli olsa da olmasa da oynaması taraftarıyım. Yararlı bir adam olduğunu düşünüyorum. Çok enerjik bir oyuncu hücumda dinamizm katıyor ve rakip defansı karıştırıyor lakin şu bir gerçek ki maalesef zeka yoksunu bir adam. Bazen denk geliyor Trabzon maçındaki golü gibi güzel şutlar çıkarıp gol atabiliyor lakin genel anlamda son tercihleri çok ama çok kötü.

Bir de son pas ve şutları iyi olsa zaten en az 10 milyon avroluk adam olurdu o da ayrı konu.

beyin nakli gerekiyor ama hızlı ve atak. pozisyona sokuyor forvetleri

brain delay rahatsızlığından muzdarip

takımı çok kötü etkiliyor

Daha kaliteli bir transfer şart,
Lakin şimdilik ilk11 de oynamayı hak ediyor.

Bazen Son Karaları vasat oluyor. Dinamizm ve hızı ile ise oyunumuzu daha hızlı geliştiriyoruz. Topu öne taşıma da faydalı.

ilginc biri bu arada kendisine yeni lakabim Cavus.

Kaleye kadar iniyor vursa gol olacak pas deniyor
Uzaktan olmayacak yerden şut çekiyor
Yetenek atletizm var ama zeka eksikligi var

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet son tercihleri yapamıyor ama o sahada olmayınca son tercih yapılacak bir durum bile oluşmuyor gerçekten. Ne olursa olsun şu oyuncu grubunda ben kadroya ilk yazarım neredeyse bunun kalitesiyle filan alakası yok.

Kanata yazılması gereken ilk isim olduğu hususunda bana katılmayacak yoktur diye düşünüyorum.

Cabasi yeter

Kalite önemli Kabul ediyorum ama rakip defans oyunculari adamla bas edemiyor cünkü durmadan calisiyor didiniyor

Fegudan daha faydalı oynuyor bu sene* Özellikle -kimse farketmese de- ortasaha presine katkısı muazzam. Ndiaye ve Tolga ile birlikte bu işi bilinçli yapsalar bence dayanabilecek bir ortasaha yok. Zaten Belhanda da onlara destek veriyor.

Fegu kısmı şuan için tabi ki.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt