#7 Garry Rodrigues

Son 2 macta rahat 4-5 tane asistini yediler. Asist sayisi 2 macta 10'a ulasacakken 5 de kaldi simdi hala.

Sirf Osmanli macinda 3 tane net asisti vardi. Ben bunun bu kadar kisa zamanda bu kadar gelisim gösterecegini hic ama hic beklemiyordum.

Helal olsun vallah, böyle efektif oynamaya devam etsin ben beyinsiz falan diye ettigim laflarimi yalayip yutmaya hazirim kesinlikle.

Solda bruma sağda garry izlemek isterdim bu sezon. Atağa kalkışlarda hazzın doruklarına çıkardık sanırım.

belhandanin erene attigi topu erenin yavasligi kendi suratiyle birlestirmesi sonucu yaptigi asist guzeldi

belhandanin dusundugunden hizli kosuyor

1'e 1 kaldığı zaman Türkiye liginin hızlı oyuncusu olabilir çok rahat adam geçiyor. Adam öyle bir driplinge başlıyor ki rakipler nereye gideceğini bildiği halde sadece seyretmekten başka bir şey yapmaya fırsatı kalmıyor. Geçen seneden itibaren babel bu ligin en iyi kanat oyuncusuydu ama şu an Garry çıtayı öyle bir yükseltti ki yanına yaklaşabilen kanat oyuncusu olduğunu sanmıyorum. Tek eksiği var defansa yardım konusunda orta sahaya geliyor rakibin sol bekini tutması gerekiyor

İlk yarı açtığı orta muazzamdı ama Gomis Bey bir adım atıp da altı pasa hareketlenme zahmetine girmedi.

İkinci yarı Yasin'i de yüzde yüz pozisyona soktu burada pası ilk anda atıp atmaması tartışılabilir ama yine de pozisyon çok netti, Yasin Bey ne hikmetse o an bir anlığına dünyayla iletişimini kesti ve sanırım sol ayağı ile vurmasının daha mantıklı olduğunu düşündü, yüksek tempo ve baskı altında oyuncular böyle hatalar yapabilir de kolay olanı seçip gelişine sağ ayağıyla plase vursa gol olacaktı.

En kötü asisti goldeki asisti, zaten pozisyonda faul de var Eren'in yaptığı.

Ha en önemli nokta adam iki maçtır beklerden katkı almayarak taşıyor kanatları.

Badou ve Cenk'i baz alırsam bu adamın olası EPL içi transfer bedeli 25 milyon paund civarında olmalıdır.

Mükemmel bir futbolcu

Dün 2 asistini gomis ve Yasin yediler,keita gibi yerden muazzam ortalar aciyor

Adamın oyun zekası da gayet yüksek. Son pasları da hep isabetli hep doğru yerlere. Takımın geri kalanları asistlerini yememiş olsa son 3 maçta 7 asisti vardı Garry'nin.

Boyle devam ederse sene sonu PL'den 15m uzeri bir teklif gelir ve satariz, ama daha fazla gol atmali.

Attığı doğru paslar çöpe gittigi icin acaba hata bende mi deyip takıma uymaz inş. Adam dokunmalik toplar atıyor ama dokunacak adam yok.

İlk yarı açtığı orta muazzamdı ama Gomis Bey bir adım atıp da altı pasa hareketlenme zahmetine girmedi.

İkinci yarı Yasin'i de yüzde yüz pozisyona soktu burada pası ilk anda atıp atmaması tartışılabilir ama yine de pozisyon çok netti, Yasin Bey ne hikmetse o an bir anlığına dünyayla iletişimini kesti ve sanırım sol ayağı ile vurmasının daha mantıklı olduğunu düşündü, yüksek tempo ve baskı altında oyuncular böyle hatalar yapabilir de kolay olanı seçip gelişine sağ ayağıyla plase vursa gol olacaktı.

En kötü asisti goldeki asisti, zaten pozisyonda faul de var Eren'in yaptığı.

Ha en önemli nokta adam iki maçtır beklerden katkı almayarak taşıyor kanatları.

Badou ve Cenk'i baz alırsam bu adamın olası EPL içi transfer bedeli 25 milyon paund civarında olmalıdır.

Senegal yerine Yesil burun katilabilseydi keske DK'na

Bence kesinlikle sağ kanatta Mariano 'nun önünde devam etmeli oynamaya ...

Hızına ancak Aubamayang yetişir Santafor bölgesinde.

Ya Arsenal, Garry,
Ya biz Auba yı alacağız...başka seçenek yok.

Sakatlanma fobisi yaşayarak oynuyor biraz özellikle kötü zeminlerde. Kupa maçlarında oynatmamak lazım . Olmazsa olmaz şuan.

He bir de topa ilk dokunuşta ayağından fazla açmamalı, özellikle sırtı kaleye dönükken bunu yaptığında sıkıntı yaşayabiliyoruz.

Kendini geliştirdi, daha özgüvenli hareket ediyor

Geri
Üst Alt