#7 Garry Rodrigues

Gol sevinciyle dikkat etmemişim 3 tane daha 0 ekleyelim oraya ... :D

Yok yav takildim sadece.

Ya 100 Milyon € yazilir ya da sadece rakamlarla 100.000.000 € yazilir. O kadar sifir yazip sayinin arkasina bir de Milyon kelimesi eklenince rakam yükseliyor. (Milyon = 10^6)

Bunu cok iyi biliyorum cünkü bu hatayi bir sinavda yapmistim Üniversite de. Profesör hem rakami tüm sifirlari ile yaziyorsun hem de arkasina bir de Milyon ekliyorsun diye puan kirmisti.

Maçta attığı gol aldatmasın sizi bence bu adamın bitiriciliği o kadar iyi değil Bruma'nın bir tık üstüdür ama Bruma'yı her türlü bu adama tercih ederdim. Bence o bölgeye daha nitelikli bir kanat oyuncusu alıp Garry rotasyonda kullanılmalı sonradan oyuna girerek yorulmuş rakibe karşı etkili bir silah olabilir.

bu adamın zeka gerılıgı attıgı goller yuzunden perdelenmemelı
asla g.saray sevıyesınde bır football player degıl ve olamaz

Simdi gördüm Garry yi satarsak eski kulübüne %20 pay verecekmisiz bonservis ücretinden.

Böyle gerizekalilik olamaz, kendi sattigimiz oyunculara koymuyoruz böyle opsiyonlari ama aldigimiz adamlara koydurulmasina göz yumuyoruz.

Zaten Yunanistan dan gelen bir futbolcuya 3,5 Milyon bonservis ödemisiz bir de üstüne %20 pay koyulmasina izin vermisiz. Rezillik resmen.

Simdi gördüm Garry yi satarsak eski kulübüne %20 pay verecekmisiz bonservis ücretinden.

Böyle gerizekalilik olamaz, kendi sattigimiz oyunculara koymuyoruz böyle opsiyonlari ama aldigimiz adamlara koydurulmasina göz yumuyoruz.

Zaten Yunanistan dan gelen bir futbolcuya 3,5 Milyon bonservis ödemisiz bir de üstüne %20 pay koyulmasina izin vermisiz. Rezillik resmen.
O bedeli odememek lazim bir sekilde.
Hülle vs birseyler yapilmali benim aklima soyle birsey geldi.
16.5m kiralama bedeli+ 3.5m satis opsiyoni fln koyalim sattigimizda.Yunanlilar cildirsin :D

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zamanında kendisini çok eleştirmiştim.İlk geldiği zamanlar pek beğenmiyordum ama bu sezon ki performansıyla resmen bana kapak taktı.Kendisi hep iyi oynasın ben yanılmaya razıyım.Sezon sonu iyi bir paraya satabiliriz kendisini ayrıca.

O bedeli odememek lazim bir sekilde.
Hülle vs birseyler yapilmali benim aklima soyle birsey geldi.
16.5m kiralama bedeli+ 3.5m satis opsiyoni fln koyalim sattigimizda.Yunanlilar cildirsin :D

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

:D

O kadar para vereni bi bulalim önce de gerisini sonra düsünürüz. Ne pislikler dönüyor transferlerde, biktim bizim etik metik halimizden.

Herkes katakulli yapiyor nasil olsa, bir bizim etik bekciligi yapmamiza hic gerek yok.

Efsane adamsın be usta,Takımda her maçta iş yapan sinmeyen tek adam

iki eleştiride bulunacagım.kasımpaşa maçı özetini izleyecektim bi tekrardan ama vazgectim.rodriguesi biliyorum çünkü.son zamanlarda dengesini yitiriyo çalım denerken.emin oldugu anlarda şut çekmeli ve daha önceki maçlarda yaptıgı gibi sıfıra inip topu yerden cezasahasına göndermeli.bunu yaparsa her maç 1-2 gol çıkar bu olaydan.

Son düzenleme:
10fedc35588342538fbb4d8267f3674c.jpeg
3326b1d7c6cd4a1eaf67e48aedfb7b61.jpeg

Adam gibi adam

Bu sene beklentilerin aksine en fazla katkı veren oyuncumuz oldu bana göre

Rodrigues yoksa rakip kaleye bile gidemiyoruz ...

Değerini 40 milyon pounddan 60 milyon pounda çıkarttım HO.

böyle devam edersen seni sezon sonu efsane paralara okutabiliriz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt