#7 Garry Rodrigues

Değerini bulduğunda satacaksın bu kadar basit.

E5603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Niye ? Ndiayeyi sattık elimize ne geçti aynı yanlışı 2.lere yapalım diyoruz performansı kötü olur satılır , yaşlanır satılır , eskisi gibi oynamaz satılır , takımı karıştırır satılır herşey tamamda takımdaki en iyi topçuyu para için satmak nedir barcelona messiyi, real ronaldoyu , psg cavaniyi neden satmıyor para için biz 1 ileri 2 geri gidiyoruz ya hep bu yüzden ne taraftar , ne yönetim , ne dinazorlar futboldan anlamıyor takımdaki en iyi topçuyu satalım diyoruz el birliğiyle.

Niye ? Ndiayeyi sattık elimize ne geçti aynı yanlışı 2.lere yapalım diyoruz performansı kötü olur satılır , yaşlanır satılır , eskisi gibi oynamaz satılır , takımı karıştırır satılır herşey tamamda takımdaki en iyi topçuyu para için satmak nedir barcelona messiyi, real ronaldoyu , psg cavaniyi neden satmıyor para için biz 1 ileri 2 geri gidiyoruz ya hep bu yüzden ne taraftar , ne yönetim , ne dinazorlar futboldan anlamıyor takımdaki en iyi topçuyu satalım diyoruz el birliğiyle.
yaşlı olunca yada performansı kötü olunca kime satabileceksin? ndiaye hem kendi gitmek istedi hemde kulüp zor durumda maaş ödeyemiyordu mecbur satılacaktı yazın satılsa Badou'nun yeri çok rahat dolardı. Beşiktaş Sosa'yı sattı Gomez'i sattı yine şampiyon oldu yerlerini her türlü doldurursun yeterki düzgün planlama yap

Katılmakla beraber yanlış olduğunu düşündüğüm bir nokta var.

Ndiaye’yi satmasaydın maaşları ödeyemezdin o zaman da 9 Mart’ta Uefa’ya giderken futbolcularla borçsuzluk kağıdı imzalatamazdın , o zaman da tamam ceza verin ama sattığımız kadar adam alabilelim men etmeyin diyemezsin.

Rodride olsa 20 verirlerse satmamak saçma. 10-12 için asla verilmemeli o ayrı.

Kaldı ki Ndiaye’yi satarken yerine düşük maliyetle bir Ndiaye daha bulamıyorsan şampiyon da olamıyorsun. Anlık taze 17 M için büyük şampiyonluk gelirinden vazgeçiyorsun. Sistemi çok iyi kurman lazım.

Takımı Anadolu takımı mantığıyla görüp kamuoyu oluşturuyorsunuz tebrik ederim hepinizi.

Ayni hatayi zamaninda Burak da da yaptik mesela. Degerini bulunca satmadik sonrasi malum.

Ben sezon sonu bir kac tane yüksek teklif gelecegini düsünüyorum kesinlikle. 28 yasinda bir adamdan 15 civari veya üstü para kazanirsak muazzam olur.

Son düzenleme:
Ayni hatayi zamaninda Burak da da yaptik mesela. Degerini bulunca satmadik sonrasi malum.

Ben sezon sonu bir kac tane yüksek teklif gelecegini düsünüyorum kesinlikle. 28 yasinda bir adamdan 15 civari veya üstü para kazanirsak muazzam olur.

Ki 15 ten fazla da verirler cunku adamda surat var , bir numarali ayirt edici ozellik . Sut , oyun gorusu , hamle isabeti , hepsi kriterdir ama surat sonradan kazanilamaz

15 e verilir mi bilmiyorum ama cenk kadar piyasasi olur fikrindeyim

aslinda takimda satisina "tuh gidiyor.." diyecegim tek adam ama yine de rakama bagli

dün 5-6 takım takip etmiş gibi.
Fiorentina'nın hedefinde Garry Rodrigues var. Kulüp gözlemcileri, oyuncuyu izlemek için Galatasaray maçını takip etti. [Tutto Sport]

babacar +15 milyon avro versin fiorentina

rodrigues 25- 30dan asagı gönderilmemeli.

Gecenlerde ikaz etmistim. Benden alinti yaparak laubali laubali konusmayin diye

ikinci kez uyariyorum , sizi uzmek istemiyorum , kurallarima riayet edin

sizin yorumlariniza ben alinti yapip sacmalamiyorsam , siz de saygi gosterip hazmedeceksiniz

UnimportantFondIrrawaddydolphin-max-1mb.gif

Ki 15 ten fazla da verirler cunku adamda surat var , bir numarali ayirt edici ozellik . Sut , oyun gorusu , hamle isabeti , hepsi kriterdir ama surat sonradan kazanilamaz

15 e verilir mi bilmiyorum ama cenk kadar piyasasi olur fikrindeyim

aslinda takimda satisina "tuh gidiyor.." diyecegim tek adam ama yine de rakama bagli

Bizimkiler tok saticiyi oynamali kesinlikle. Garry yi iyi pazarlarsan Ndiaye den daha fazla paraya satilabilir kesinlikle.

Ofans oyuncularina karsi her zaman daha fazla ragbet olur.

Bizimkiler tok saticiyi oynamali kesinlikle. Garry yi iyi pazarlarsan Ndiaye den daha fazla paraya satilabilir kesinlikle.

Ofans oyuncularina karsi her zaman daha fazla ragbet olur.

Veyahut sozlesmesi uzatilabilir mesela bitmesine yaklasmadan , cunku garry elde de kalsa ancak kardan zarar ederiz , uzmez , her zaman oynar

avrupada bazen paket satislar da goruyoruz , mesela su an gomis garry donk gibi bir paket satis dusunulebilir rakama gore

not : fegouli , gomis , belhanda gibilerde biraz satis sansi dusuk olabilir cunku bunlar avrupaya ilk kez cikacaklar gibi bilinmeyen ve yeni talip olunan oyuncular degil

ama gomis in istinasi , bu sene kendini asti istatistiklerde , o yuzden teklif gelebilir

Son düzenleme:
Son yıllarda takımımıza gelip de kendisini bu kadar geliştiren bir futbolcu oldu mu hatırlamıyorum.Artık son hamleleri de düzgün yapıyor.

işimize yarayan futbolcuları olan takımlardan futbolcu+15 milyon gibi bisey isteyebiliriz

bu arkadaşla ilgili aylardır en sık yaptığım yorum : 25 milyon euro. aşağısı kesinlikle teklif bile edilemez.

dün 5-6 takım takip etmiş gibi.
Fiorentina'nın hedefinde Garry Rodrigues var. Kulüp gözlemcileri, oyuncuyu izlemek için Galatasaray maçını takip etti. [Tutto Sport]

babacar +15 milyon avro versin fiorentina

rodrigues 25- 30dan asagı gönderilmemeli.

Yuh artık, o kadar da değil :D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt