Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.596
- 3.590
- 1.198
250 milyona katara satalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cenkte salak sorun yokCenk bu salaklara giderek hata yapti, adamlar bitmis. Bir de 100 milyona yakin para harcadilar.
Satacaklarsa hemen satsinlar ama cogu ulkede kapandi transfer
rodriyi de yollasak uefa riskimiz oldukca azalirdi
20 milyon euro bandında satmak lazım performansı peak yapmışken.
Daha önemlisi yerini dolduracak adamı şimdiden bulmak lazım maks 5 milyon euroya.
Fofana için çok istikrarsız diyorlar.Yerine Fofana veya Trezeguet alinabilir, ikisinin de sozlesmesi 2019'da bitiyor.
Fofana için çok istikrarsız diyorlar.
Trezeguet ise bence iyi olabilir ama daha farklı tarzda bir oyuncu.
Bir kaç adam geliyor aklıma da 5-7 milyon euro bandında maks 26 yaşında adamlara yönelmek lazım.
Bak buna katılıyorum işte. Şu an Rodriguez bile 15 veya üzeri gitse iyi bir yatırım olmuş olacak çünkü fazla bir paraya gelmedi. Ne yazık ki biz bunu bir türlü yapamıyoruz. Yarın Rodriguezi satalım yerine faydalı birini bulana kadar kazandığımız paradan fazlasını harcamış oluruz.Ayrica neden fofana veya kasimpasali oyuncu ? Yani hep birileri bulup asil parayi onlar kazanmali ki ?
ndiaye yi 300 bine sen bulsan ne kadar kazanirdin ? Osmanli dan kaca alip ne kadar kazanabildin
Ayrica neden fofana veya kasimpasali oyuncu ? Yani hep birileri bulup asil parayi onlar kazanmali ki ?
ndiaye yi 300 bine sen bulsan ne kadar kazanirdin ? Osmanli dan kaca alip ne kadar kazanabildin
Yillardir hep bunu söylüyorum, tamamen katiliyorum.
Bu isimleri biz yazsak ne olacak? Bunun için kulüpte para alan insanlar var. Osmanlı buluyor ise sen de bulacaksın, bulamıyor isen bir yerde bir yanlış var onu düzelteceksin.Goruntude hepimiz soyluyoruz ama hala fofana veya kasimpasali mahmud u oneriyoruz
hani nerede 300 bine alinacak ve ileride para edecek oyuncu isimleri ? Yok