#7 Garry Rodrigues

sagda da iyi solda da iyi.ama dengesiz işte.junior hoileti almalıyız

3 haftadır çok büyük bir düşüş içinde.
Ayrıca sağda çok iyi maçlar çıkarmış iken ne diye 90 dakika sola mahkum edip rakipleri rahatlatıyoruz ki.
Feghuli ile ara ara yer değiştirerek oynasa rakiplerde ne yapacağını şaşırır

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!

Derbi ortami farklidir,deplasman'da fark yaratmak kolay is degil

Iyi oynadi hucumda iyi isler yapti,kacirdigi pozisyon'da iyi kontrol edemedigi icin capraza kaldi zor pozisyondu

Millet şunu anlamıyor bir oyuncu sürekli formda olamaz. Dönemsel form düşüklükleri olacak bunlar çok normal.

Daha konuşmak için erken tabi ama bence bu Garry nin performansı sadece anlık sanki.

Yani hani burada seneye CL de oynarsak iyi paralara okuturuz diyenler falan var ya bence biraz yaş o iş. Bakalım görelim.

sent via GSC

Şener in içinden gecti bugün. Ah bide son pasları iyi olsa. Tadından yenmez bi sol kanadımız olacak.

GSCimbom Mobile App

Feg'in attığı topta topu sahaya çekip vurmalıydı, gol açısı da yoktu çok yanlış bir vuruş yaptı.

Yav tamam son tercihler cidden çok kötü ama oynamayınca da pozisyona giremiyoruz. Fb, ts, başak maçlarında anlamadınız mı? Şener’i kevgire çevirdi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

süper star saniyor kendini
yedegi olan yasin de ayni kafayi yasiyor
az biraz övgü alinca simariyorlar hemen
ben anlamadim bu isi

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Yorumlar aşırı komik bi oyuncuyu bi maçla göğe çıkarıp bi maçla yerin dibine sokmayı çok seviyorsunuz. Ki adam kötü değildi bugün

ilkyarıda şut yerine pas atmalıydı gomise.ordan gol doğardı net.belki verkaçlarla gol gelirdi,belki gomis feghouliye paslayınca gol gelirdi.kıymetli bi andı.

Bugüne bakarsak çalımlarla gittiği her topta beceriksizliğinin dışında takım olarak çalışmama hissettim. Defans kalabalıkken alternatif yaratmak lazım. Atacak yer kalmadı çoğu pozisyonda. Topu ayağında tutsa kaptıracak, mecbur çıkarıyor rastgele ayağından.

GSCimbom Mobile App

Bence 2. yarı da oynadığı oyun gayet iyiydi. Şener 'e inanılmaz zorluk çıkardı + önlü arkalı çalıştı adam

Tabi ki de derbi atmosferi farklı olur. Fenerbahçe o kadar çok korkak oynadı ki kendi evinde bile bizi durdurmaktan kontra kovalamaktan başka bir şey yapmadılar

Garry Rodrigues kadar hızıyla iş yapan bir adamın bu kadar kapanan rakibe en fazla yapabileceği adamın kapasitesi budur Belhanda-Feghouli gibi dar alanda kapalı savunmalara karşı iş yapması gereken aldıkları paralarla büyük maçları kazandırması gereken topçularda arayalım bence kabahati

anlayabilecek kapasiten olduğu için ne mutlu sana!

Anlaşılmayacak bir şey yoktu yorumun gayet açık ve zaten herkesin bildiği bir şey. Sorun şu ki cevabının beni alıntıladığın post ile hiçbir alakası yok. Gereksiz tripler bunlar hadi iyi geceler sana. ;)

Geri
Üst Alt