#7 Garry Rodrigues

Dönemsel form düşüklüğü olabilir. Ama ben inatla sola hapsedilmesini doğru bulmuyorum. Feghouli ile değişimli oynasalar kanatlarda daha farklı hücum varyasyonları izleyebiliriz.

Bu dediğim yanlış anlaşılmasın ama Drogba-Sneijder 'ler geldi geçti fb deplasmanında bişey yapamadan

İlk 11 için yapılan bir transfer bile değildi Garry Rodrigues. Geçen sene deplasmanda ki Konya maçında elimizde kanat oyuncusu kalmayınca yaptığımız bir transferdi kimse bu kadar katkı vereceğini de beklemiyordu daha devre arasına kadar Tudor denen harif yedek klübesine hapsettiğinden kimse banko 11 oyuncusu olarak bile görmüyordu adamı

Yani demek istediğim Drogba-Sneijder 'in fark yaratamadığı fb deplasmanında 1.35 mil. € maaş alan Garry Rodrigues 'in tek başına maçı almasını bekliyor taraftarımız ...

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Dönemsel form düşüklüğü olabilir. Ama ben inatla sola hapsedilmesini doğru bulmuyorum. Feghouli ile değişimli oynasalar kanatlarda daha farklı hücum varyasyonları izleyebiliriz.

Bence de Feghouli 'yi alacağıma sol kanattan akacak bir adam alıp Garry 'yi sağ kanatta kullanmamız çok daha yararlı olurdu bizim için

Beyin yok bunda, sezon sonu iyi bir teklif gelirse hemen şutlayalım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kötü oynamadı bence elinden geleni yaptı. İlk yarıda çektiği şutta pas tercihine gitse gol gelebilrdi.

şeneri karısı yaptı ama son pas tercihleri yüzünden istenileni veremedi

Bazen maç içinde kayboluyor 10 dakika ismini duymuyoruz. Bu konsantrasyon problemini atlatırsa seneye CL seviyesinde rahatlıkla oynayabilir.

DYpYGwjW4AAg3QU.jpg

Serbest oynamalı garry brumaya verdiği özgürlüğü vermeli hoca

Bu Alemin Tek Kralı

Garry Rodrigues 'ide sene sonunda Bruma gibi elimizden kaparlar bir şekilde. Yerine şu Barça alt yapısından çıkan Middlesbrough'da ki Adama Traoré 'yı getirsek fena şeyler yapabilir bu ligde

Rodrigues 'te inanılmaz vizyonu veya süper hücum bilgisi sayesinde iş yapmıyor ki bu ligde hızı ve çalım yeteneğiyle iş yapıyor Adama Traoré 'da aynı şekilde hızı-dribling yeteneği ve + olarak gücü ile iş yapıyor

Hatta belkide dünyanın en hızlı sprint atan futbolcusu diyebiliriz kendisi için, üstelik dribling konusunda STSL'nin bayağı fersah fersah üzerinde. Tabi mental sıkıntısı çok fazla ama bu yıl 1-2 kere izledim kendisini bence bizim lig için biçilmiş kaftan , sadece bir şekilde Gomis 'le buluşturabilse topu ceza sahasında takımın en faydalı oyuncusu olur ...

Garry Rodrigues: "Fatih terim takıma güven aşıladı. Birbirine inanan ve güvenen bir ekip var."

Oyunu kanatlara açan kreatif bir 10 veya 8 numaramız olsaydı fena istatistik kasardı şimdiye kadar bu ligde ...

Geri
Üst Alt