#7 Garry Rodrigues

En önemli anlarda sahne alıp bizi ipten aldı. Helal olsun Garry.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.yarı adını duymadık

azcık adını duyabilseydik(bunda takımın kötü olmasının etkisi var) daha rahat geçirirdik 2.yarıyı

Muhteşem 15-20m arası satacağız gibi duruyor umarım yerini doldurabiliriz.

Adamsın Rodrigues sen de olmasan deplasmanda bırak kazanmayı gol bile atamayacağız ...

2.yarı adını duymadık

azcık adını duyabilseydik(bunda takımın kötü olmasının etkisi var) daha rahat geçirirdik 2.yarıyı
hocanin sagda sinan solda yasinle kanat savunmasini yeni oyuncularla diri tutmak istemesinden ötürü rodriguese pek top gönderemedik halbuki sagda yasin solda rodrigues, forvete yakin sinan oynasa daha etkili olurduk. garry ortada serbest statüde iyi oynayacak bi adam degil. sinan bu isleri daha iyi yapiyor. zaten karsisinda yasin olunca lopes de rahat rahat gitti geldi.

Hala satalım diyorsunuz, pes ! :) Donk'la ikisinin ayrı bir noktaya koyuyorum. İkisi de bu sezonun sürpriz yumurtaları oldu.

bu adamin zeka seviyesi cok dusuk oldugu icin ortada oynatmicaksin hele hele 2nci yari bi pozisyon vardi ne yaptigini kendi bile anlamamistir. Onun disinda ilk yari cok iyi oynadi tebrik ederim kendisini

31 maç 9 gol 9 asist.

2.gol çok güzeldi kafasını pas çıkaracakmış gibi kaldırıp kalecinin solundan bıraktı ağlara.

DciVVwkXcAAGJ4x.jpg

Direkten dönen topu enfesti

Bazen Thierry henry kaçıyor içine bazen Yasin gibi oynuyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son 2 maçta da bu formunu devam ettirirse resmen şampiyonluğa etki edecek Garry Rodrigues

İnşallah sene sonunda da çok büyük bir transfer yaparak Galatasaray kariyerini bize kazandırarak noktalayacak ...

Ligin en iyi kanat oyuncusu net.Bunu rakip takim taraflarida kabul ediyor zaten.Eksikleri yokmu kesinlikle var.Ama ben Garry nin hic bir macta calismadigini kosmadigini görmedim.Helal olsun böyle devam.

Geri
Üst Alt