#7 Garry Rodrigues

Yalniz farkina vardiniz mi zamaninda tipatip ayni sekilde Sabri de övülüyordu. Cok enerjik, iyi niyetli, cok cabaliyor cok didiniyor.

Burasi Galatasaray abi, yeteneksiz ve beyinsiz futbolcunun yeri degil. Asla ilk 11 oynayacak kapasiteye sahip degil. Iyi bir yedek olur ancak.

Zorluk derecesi yüksek olan maclarda bu adamin eli ayagina dolanir. Feghouli hazir olunca ve insallah Asamoah gelince ilk 11 de yer bulamaz kendisine.
Yedek bile olamayacak kapasitede abi ya. Maç sıkışsa Garry mi kilidi açacak. Yasin bile bundan kat ve kat yetenekli oyuncu. Bu Garry yetenek fukarası resmen ama millet tutmuş bir mücade ediyor diyor. 3.5M'luk kazık. Millet bu adamları 300-400K'ya buluyor Afrika'dan...
Adını yazmistim senin. Suan ne düşünüyorsun acaba ustadim. Merak ettigim icin soruyorum

Parayi veren alir vermeyen alamaz. Takimdada kalabilir hic bir sorun yok. Reis butun sezon kral gibiydin.

Garry olmasa şuan sıralama da 4.idik muhtemelen.

Sayesinde gol atiyoz.
Yoksa bu takım bu kadar rahat gol bulamaz.

Fatih Terim geldiğinden beri açık ara ligin en formda oyuncusu. Tudor yedek bırakana kadar da çok iyi bir sezon geçiriyordu

Attığımız hemen her golün içinde yer alıyor

Şu performansıyla Mustafa Başkan 'ın dediği 30 mil. € söylemlerine katılıyorum ciddi bir alıcısı varsa yine oturur konuşuruz ...

Şuan piyasası 15 milyon € civarıdır, şampiyonlar liginde bu performansı gösterseydi 30 milyon € ederdi çok net.

Levent Nazifoglu bu adamda kendini fena sekilde taca atti.

Geldiginde, neden Bruma varken sol kanat aliniyor' derken, cikip Garrynin cok iyi oyuncu oldugunu savunmustu. Sonra oynamadiginda tepkiler yinelenince, 'Garryyi Riekerink aldirdi' diyip yükü hocaya atmisti.

Simdi bu utanmaz cikip ben demistim derse, sasirmam acikcasi.

Helal olsun

İlk golde ki asist muazzamdı

Belhandaya bile gol attıran adama Garry denir.Para ederken satılmalı

Geri
Üst Alt