7. Geleneksel Yahoo Fantasy Basketball

Kemik kadroyu alacaksaniz konu acmaya gerek yok. Yok tatsiz olaylar yasanmis da falan. Kac yasinda adamlar duzgunce oynayamiyorsaniz zaten boyle bir ise hic girmeyin.

Kemik kadro dediğimiz ilk kurduğumuz ligden bu yana katılan 5-6 kişi. Kalan kontenjan diğer herkese açık zaten. Ayrıca kontenjanın +2 arttırılıp 14 olması söz konusu.

Tatsız olaylar kısmına gelirsem, kimsenin kimseyi oyundan soğutmaya hakkı yok. Ayrıca geçen sezon bu sebeplerden dolayı tartıştığımız bir arkadaşımız da şuanki ligde yerini aldı. Bu net bir ambargo da değil yani.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ligde şuan 13 takım var 1 kişi eksik. Birini mi alalım, yoksa 13 mü kalsın? Bir de draft tarihini 14 Ekim/23:00'e mi çeksek acaba? Arda Deniz

Yer varsa benide yazabilirsiniz.

Yer Yoksa eğer ikinci bir fantasy ligi kurulursa bari ona yaziverin.

<21.05.17-----20.45>
Şampiyon CİMBOM!

Arkadaşlar tekrar bende belirteyim, bütün yil takımla ilgilenebilecek arkadaşlar katılsın lige, sonra ligin ortasında bakıyoruz birkaç takım oyuncuları full benchde bırakıyor hoş durum değil. Bu yıl bu sorunlar olmaz umarım.

Birde 13 takım var şuan 12 de sabitleseydik keşke, ama en kötü 14 çıkalım 16ya yükselmesin FA da adam kalmıyor hiç.

Son düzenleme:
Arkadaşlar isterseniz draft gününe ve saatine son noktayı koyalım da ona göre ayarlasın herkes işlerini.

Son düzenleme:
14 ekim 23:00 a aldım

yer almam dememismiydim yaw kah ardaya kah sancaga
yahut hulya mi gordum

Geri
Üst Alt