7. Geleneksel Yahoo Fantasy Basketball

Rakipten Wall bugün dinlendiriliyormuş.Ne çabuk başladı bu dinlendirme işleri daha sene başındayız.Gerçi koçları Scott Brooks olunca bekliyorsun böyle şeyleri.

Tony Parker'ı şutladım. Yerine bir başka Tony olan Snell'i kattım.

Karşılığında Wiggins'i verebileceğim iyi bir uzun arıyorum.

8-1 gerideyim seride muhtemelen 5-4 yada 6-3 kaybedeceğim.

Porzingis nereden çıktı ya 7-2 alacaktım ne güzel.Son gün takas mı gerçekleşir :asd22:

8-1 öndeyim ama oyuncu sayilarindaki dengesizlik nedeniyle sayı, ribaund ve fg gider ve 5-4e gelir.

Muratcığım aynı tahmini ben yaptım. Muhtemelen 5-4 yada 6-3 kaybederim gibi gözüküyor.

Fecaat başlayan booker 2 maçtır şov yapiyor.

6-3'lük ilk galibiyetimizi almışız. Hayırlı olsun camiamıza.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fecaat başlayan booker 2 maçtır şov yapiyor.

Benim
Benim de feci başlayan redick-matthews-mudiay gibi isimler toparlanmaya başladılar.İlk haftalar pek şutörlerin haftası değildi gibi uzunların haftasıydı.Ama yavaş yavaş ısınıyor kısalar.Mccollum da 37 sayı attı.

Benim
Benim de feci başlayan redick-matthews-mudiay gibi isimler toparlanmaya başladılar.İlk haftalar pek şutörlerin haftası değildi gibi uzunların haftasıydı.Ama yavaş yavaş ısınıyor kısalar.Mccollum da 37 sayı attı.

Jordan'ı ver bana.

Kenneth Faried takaslıktır. SG-PG-SF karşılığında takas edilir. Ribaunt peşinde koşmayacağım. FT FG Asist Sayı ve Steal alsam yeter.

butler a teklif e açıhım

Tekliflere neden cevap verilmiyor yahu?

O teklif uygun olmadığından olabilir mi ? :) Daha mantıklı iyi bir SF ile gel yada SG ile bende sana Kenneth Faried'i vereyim.

Geri
Üst Alt