7. Geleneksel Yahoo Fantasy Basketball

(Rondo + Taj + Aldridge) zu Kentucky
(Paul George + Teague) zu KingGiannisBey

Hayırlı olsun camialarımıza.. Murat Kara

sadasd gökhan kazık yemiş çok sevindim

Hayırlı olsun değerli camialarimiza.

Millet uzun diye delirirken iki değerli uzun kadroya katiliyor hala kazık muhabbeti. Ayıptır.

Ayıbınızı yesinler, tebrikler muratcim gökhana güzel kaktırmışın lamarcusu bence

gökhan madem bol uzun aldim drummondu salsana bana :D

Son düzenleme:
LaMarcus'u severim. Geçtiğimiz senelerde de takasla 1-2 defa takımıma katmıştım. Taj da aynı şekilde. Rondo ise reis'imiz..

@Uğur, kaktırmış falan diyorsun sonra Drummond'u istiyorsun. Bu sözlerin kalbimi kırdı.

LaMarcus'u severim. Geçtiğimiz senelerde de takasla 1-2 defa takımıma katmıştım. Taj da aynı şekilde. Rondo ise reis'imiz..

@Uğur, kaktırmış falan diyorsun sonra Drummond'u istiyorsun. Bu sözlerin kalbimi kırdı.
lamarcus gecen yil da bendeydi kırk takla attım takaslamak icin, noelden sonra asagi yukarı iki mac oynatıp öbür mac dinlendiriyor pop, yaşadıkça anlarsın. valla ayrica surdaki iki lafa kalbin kiriliyosa kac zamanlık hukukumuz var bende sana darilirim bu kadar ciddiye almayin su mereti.

lamarcus gecen yil da bendeydi kırk takla attım takaslamak icin, noelden sonra asagi yukarı iki mac oynatıp öbür mac dinlendiriyor pop, yaşadıkça anlarsın. valla ayrica surdaki iki lafa kalbin kiriliyosa kac zamanlık hukukumuz var bende sana darilirim bu kadar ciddiye almayin su mereti.

Şaka yapıyorum oğlum ya :asd22: Ne darılması manyak mısın :D

Hayırlı olsun iki takıma da :hat: Gökhan Chicago'yu topladı gibi voltranı oluşturmaya çok az kalmış :D

Kenneth Faried'i vermiyorum. Bilgin olsun Gökhan takas kafama yatmadı. :D

Gördüm zaten ondan vermiyorum dedim. Almışsın Alridge'i işte :)

O degil de cj miles takasta fasulye diye geldi herif 3luk sov yapıyor. :D Gecen sene de bir ara mac başı bes 3luk atıyordu. O ara bendeydi sonra yunusa takaslamistim. Ugur da gene bu nasıl takas diye ortaligi ayağa kaldırmıştı. :o

O degil de cj miles takasta fasulye diye geldi herif 3luk sov yapıyor. :D Gecen sene de bir ara mac başı bes 3luk atıyordu. O ara bendeydi sonra yunusa takaslamistim. Ugur da gene bu nasıl takas diye ortaligi ayağa kaldırmıştı. :o
yok yav cj sanki başka takasti diye hatirliyorum ben :D

Geri
Üst Alt