#7 Henry Onyekuru

Bonservisini almamız lazım bunla leminanın bir şekilde. Nasıl yapacağız bilmiyorum.

Bir kere umut veriyor kral, her an maçı çevirebilecek koşu kapasitesi var bacaklarında

Bunun bacakları incelmiş mi bana mı öyle geldi? Kürdan gibi göründü bana. Belki daha seri olabilmek için bilerek o şekle sokmuştur kendini.

İnce bilekli topçuları her daim sevmişimdir. Keita vol2

5 ay oynamasa bile oyuna girince etki eder

kaliteli futbolcu her zaman oynar, her zaman katki verir, her zaman ne yapacagini bilir.

5 ay oynamasa bile oyuna girince etki eder

kaliteli futbolcu her zaman oynar, her zaman katki verir, her zaman ne yapacagini bilir.
Emre Akbaba ve bunun hakkında "Uzun zamandır oynamıyor. Kimsenin bir beklentisi olmasın. Bu futbolcularla takım anca ilk 10'a girer" gibi laflar dendi.

O lafları alıp üstüne otursunlar şimdi.

Emre Akbaba ve bunun hakkında "Uzun zamandır oynamıyor. Kimsenin bir beklentisi olmasın. Bu futbolcularla takım anca ilk 10'a girer" gibi laflar dendi.

O lafları alıp üstüne otursunlar şimdi.
süper lig'de sonradan oyuna giren bir onyekuruyu durduracak bek oyuncusu yoktur. 2+2=4

NEREDE KALMIŞTIK :cigara:

EPyhLrbX4AAFq8Q.webp

Oyuna girdi Seri'nin pasına attığı deparı gördüm ya içimin yağları eridi özlemişim resmen Onyekuru'yu

Topu ayağına alınca havada uçan sineği görüp topla cebelleşen kanadı görmememeyi özlemişiz. Yine aldığı 2-3 topun hepsinde ceza sahasına aktı, asistini yaptı. İnşallah futbolun en kolay gollerinden olan savunma arkasına koşuyu da yeniden hatırlatır takımımıza. Allah sakatlık-bela vermesin bu saatten sonra. Hoşgeldin Aslan parçası.

Sene başında alınsaydı +9 puan cepteydi.

Geri
Üst Alt