#7 Henry Onyekuru

1 pozisyonu degerlendirip bakmadim.

Keita deplasmanlarda hic bisey yapmayan ASY de seyirci varken oynayan oyuncuydu. Tribune oynayan adamdi.

Hagi o isi yorulup sinirlerine hakim olamadigi nokta da yapti. Ve GS daki tek ve en buyuk hatasiydi. O final kaybedilseydi uzatmada fatura ona kesilirdi.

Hagi ile karsilastirman komik olmus butun oyunu, sahayi domine eden oyuncu ile keita gibi mac secen oyuncuyu. Hagi sayisiz buyuk mac ve kupa kazandirdi bize. Keita??

Onyekuru ile Keita karsilastirirken Keitanin 27 macta 5 gol attigini o yuzden GS a katki acisindan degil GS, Türk futbol tarihinin en iyi kanat oyuncusunun Onyekuru oldugunu soyluyorum.

GS taraftarinin Keita mitini yaratma sebebi adam cok rahat calimla adam gecebilmesi idi. O konuda cok iyidi. Ama is takima katkiya geldiginde buyuk maclarda tek golu yok!! Birak kupa vs kazandirmayi.
Keitayi antlayada kale arkasindan izlemis olmasak sana inanacaz be ihtiyar

Mi 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kanat adamini kale arkasindan seyredince tek boyutlu seyretmen normal. Kapalidan net goruluyor.

Bi de 27 mac 5 gol. Bu da matematik.

Bjk-fb-trabzon maclarinda 0 gol !!

Super kanat keita !
Adam deplasmanlarda bitikti diyorsun sonra kapalı falan diyorsun anlamadım her deplasmanı Ali Sami yen kapalisindaki TV'den mi izledin

Keitanin oynadığı topu istatistikle unutturmaya çalışan adam yarın diagneyi savunan adamlara sesini cikaramaz

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam deplasmanlarda bitikti diyorsun sonra kapalı falan diyorsun anlamadım her deplasmanı Ali Sami yen kapalisindaki TV'den mi izledin

Keitanin oynadığı topu istatistikle unutturmaya çalışan adam yarın diagneyi savunan adamlara sesini cikaramaz

Diagneyi savunan kim?

Evet adami kapalida seyrettim . Deplasmandaki maclari da tv den. Bu mumkun degil mi?

Ben sana kazandirdigi buyuk maci sordum Keita nin? Fb, bjk, trabzon?

Diagneye de aynisini sorunca da cevap ayni.

Ama Onyekuru da sordugun zaman bunu cevaplamak cok basit. Hangi buyuk maci kazandirdinin cevabi cok basit Onyekuru icin.

En basitinden o olmasa bu son 2 mac 6 yerine 0 yada 1 puan almistik maximum.

Oynamıyor ne zaman gelir ne zaman form tutar filan diyorduk adam bambaşka bir seviyede geldi pas oyununa katılmazdı eskiden veya bu kadar net bir çalım özelliği yoktu Onyekuru'nun resmen kendini geliştirip gelmiş

Diagneyi savunan kim?

Evet adami kapalida seyrettim . Deplasmandaki maclari da tv den. Bu mumkun degil mi?

Ben sana kazandirdigi buyuk maci sordum Keita nin? Fb, bjk, trabzon?

Diagneye de aynisini sorunca da cevap ayni.

Ama Onyekuru da sordugun zaman bunu cevaplamak cok basit. Hangi buyuk maci kazandirdinin cevabi cok basit Onyekuru icin.

En basitinden o olmasa bu son 2 mac 6 yerine 0 yada 1 puan almistik maximum.
Baba ben sana diagneyi savundum falan demedim sırf istatistikleri zayıf diye keitanin yaptıklarını sifirlarsan yarın biri de gelip sahada işe yaramayan cagneyi golleri yüzünden yüceltir demek istedim

Ayrıca franconun sictigi maçta keita rakibin içinden geçti volkan falan acayip İşler yapıp hakem de penaltimizi falan vermeyince kaybetmiştik

Onyekuru skor olarak acayip İşler yapıyor kabul etmemek mümkün değil ama bire birde keitanin yaptıklarını inkar etmek nereden çıktı onyekuruyu ovecegim diye onu anlamadım

Baba ben sana diagneyi savundum falan demedim sırf istatistikleri zayıf diye keitanin yaptıklarını sifirlarsan yarın biri de gelip sahada işe yaramayan cagneyi golleri yüzünden yüceltir demek istedim

Ayrıca franconun sictigi maçta keita rakibin içinden geçti volkan falan acayip İşler yapıp hakem de penaltimizi falan vermeyince kaybetmiştik

Onyekuru skor olarak acayip İşler yapıyor kabul etmemek mümkün değil ama bire birde keitanin yaptıklarını inkar etmek nereden çıktı onyekuruyu ovecegim diye onu anlamadım

Yaptigi is icerisinde kupa, sampiyonluk, kritik mac alma degilse kalan ovguler andersenden masallar sinifina giriyor.

Benim bahsettigim bu kadar basit ve net kriter.

Sense iste adnan polatin onunde topuguyla bicycle kick tarzi adamin ustunden asirdi, cizgiye indi tribun ve adnan polat mest oldu kismi.

Sonuc: 27 mac, 5 gol atan kanat oyuncusu ile tum kritik maclarda skor uretip sampiyonluk, kupa getiren kanat oyuncusinu karsilastirip keita ondan iyiydi diyemezsin.

nazar değer aman iyi bir şey yazmayın arkadaşlar
bak sakın yoksa 5 ay sakatlanır fln aman diyim

Geri
Üst Alt