#7 Henry Onyekuru

Oyuna alinirken mac basliginda Onyekuru'luk mac degil bu diyen arkadaslarimiz vardi. Bu adamin her an pozisyona girme tehlikesi bulunuyor, camur olsun olmasin fark etmiyor gördügümüz gibi.

Ilk geldigi sezon pek tutmuyordum kendisini skora katkisi yüksek olsa da oyuna katkisi düsük diye ama artik anladim ki bu adam bu ligin bug'i. Bugünkü patates tarlasinda bile anlik patlama güvü ve hiziyla daracik alanda penaltiyi aldi. Mesela ayni pozisyonda Babel veya Feghouli olsa topa yetisme ihtimalleri sifirdi.

Bizimle özdelesmesi de cabasi, umarim sezon sonu tapusuyla bize gelir.

Boyle seyler onemli, cabukluluguyla penalti aldi resmen

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Yemişim yagmurunu çamurunu bu yıl kontradan golu yok hep kapali savunmalara attı..ceza alanında çok çok tehlikeli bir adam ya atar ya penaltı alir babeli artık görmek istemiyorum kanat olarak ancak mohammed yorulursa yerine girsin

Geldiginden beri çok katki sagladi.

Genel olarak begeniyorum, lakin takim oyununa daha çok katki saglamasi gerekecek. Kendisini bu konuda gelistirebilir.

Muhammed ve onye olmasaydı 4. sıradaydık

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adamı sezon sonunda 4.5M € ücretle alacağız muhteşem değil mi ya?
Doğruya doğru ben daha çok Kemaldeen Sulemana'yı istiyordum çünkü işin dribling tarafında bambaşka bir oyuncu ve 18 yaşında ama bu fiyatlar ile onu almanın ihtimali yok gibi

Üstelik Onyekuru'nun daha şimdiden çok net maç kazandıran katkıları oldu bile

Henry Tekinoğlu
EuMtlwcXEAMdLgI

Geri
Üst Alt