#7 Henry Onyekuru

Geldiğin de yazdım. İyi oynarken de yazdım. Fazla beğendiğim biri değil. Hızı ile bizim ligde bazen inanılmaz faydalı oluyor ama disiplinli bir ligde Fransa da olduğu gibi nal toplar ancak.

sürekli söylüyoruz bu adamın tek özelliği hızıyla defans arkasına yaptığı koşular ve açık alanda sol kanatta topla buluşursa tehlike yaratması.

adam eksiltsin, dar alanda iş yapsın istiyorsak seneye devam ederse çok küfür yer böyle bir adam değil çünkü.

Adami ondeki ikilide sirti donuk oynatan zihniyet , muhammeti de geldigi gunden bugune degerini dusuren zihniyet devam ederse seneye bizden yine cacik olmayacak.

Bize 6 ay antrenman yapmadan hatta maça çıkmadan geldi. İnanılmaz performans verdi. Bizimle antrenman yaptı performansı düştükçe düştü. Sadece Onyekuru değil diğerleri içinde geçerli. Maalesef teknik ekibin yetersizliğidir.

mustafa nın durumuna bakınca antrenman konusunda zamalek´ ten geri olduğumuz belli. hiç oynamamış adamın antrenmanından bile geri olmak başka bir boyut. futbolcuların galatasaray´ a bu kadar bağlanmasının sebebi de sanırım bu rahatlık. disiplin yok, zorlayıcı antrenman yok, bol bol izin var.

askerliği jandarma yapanlar belki bilir. terör bölgeleri dışında en rahat yer dış karakollardır. merkez karakollara göre rahattır. spor, içtima, selam vermek filan fazla kastırmazlardı. komutanlarla daha samimi ortam olurdu. hele kuryeysen sabah çıkar akşam gelirdin. bizim takım tam dış karakol, herkes kurye, herkes üst devre. bir teftiş zamanı biraz zorlanıyorlar. haliyle futbolcular da seviyor bu ortamı.

Rakibe kirmiziyi yedirdi en kotu macinda bile biseyler yapiyor ya lozisyona giriyor ya gol atiyor ya rakibi eksiltiyor

Aylardır top oynamıyor diye korkmuştum rezil bir durumda bize döner diye.

Ama işin acı tarafı çocuk bizim takımdan iyi durumdaydı sırf bireysel çalışma yapmasına rağmen. Geldiği halden daha kötü durumda şu an.

Bunu başarmak müthiş bir olay. Antrenmanlarda ısınmak için düz koşu, 5 vs 2, ayak tenisi ve son olarak kapanış olarak çift kale maç yapıyoruz sanırım.

Annesinin cenazesi için Nijerya'ya gidecek olan Henry Onyekuru, Galatasaray'ın Karagümrük maçında forma giyemeyecek.

Geri
Üst Alt