#7 Henry Onyekuru

Fazla tekdüze bi herif açıkçası bize daha tahmin edilemeyecek adamlar lazım o bölgeye he ideal bi yedek ama 4 milyon bir yedeğe verilir mi bilemiyorum
Tahmin edilmeyecek adam ne ya? istedigin kadar tahmin et Onyekuru savunma arkasina kosusunu attigi zaman yakalayacak adam yok Turkiyede yemisim tahmin edilmeyecek adami.Onyekurunun en buyuk sansizligi Sneijder gibi Selcuk gibi(ilk geldigi sezon gibi)pasor adamlarla oynama sansi yoktu.4Milyon az bile Onyekuruya .Ilk geldigi sezon fenere gol attik Bjkye gol atti gitti basak macinda sampiyonluk golu atti.Gecen sene geldi takimi bi havaya soktu sonra cagirdilar gitti.Bu sene geldi 5 gol atti .Kasimpasa macinda penalti aldirdi.Kirmizi kart aldirdi.Rakibin kalesine gol attirdi.Evet bu adam yedek ve 4M.e cok para.Bide soyoe bisey var suan bizde ya kiymetli degil.Yarin Monocoya gitsin cok bilmis taraftarimiz baslayacak ilk mactan Onyekuru gibi hizli ji adama ihtiyacimiz var demeye iste o zaman Mokarimla guluyorum insanara 😂😂

artılarını eksilerini biliyoruz artık
4mye pozisyon hazırlayıp adam eksiltecek bir herif(garry trezege gibi) alabiliyorsak onyekuruya gerek yok
öyle bir herif bulamıyorsak onyeyi alalım

Bu herifin müzmin sakatlığı mi var. Bukadar ucuza bırakmaları şüpheli geliyordu. Bu kulüpten herşeyi bekliyorum.

akintola
gradel (kadayıf veteran)
ndao

hepsi daha faydalı olmuş adamlar bu sezon. bazılarının kapalı defanslara oynama yeteneği de var.
bunun gibisini bulmak için 1 milyon euro yeter. o paraya geliyorsa gelsin. yoksa 4 milyona kalsın
4 milyon büyük para, euro 2 lira değil geçti o hovardalıklar

Onyekuru bu fiyata bulunmuşken alınır.

Başka seçenek yok, yönetim belli değil, teknik ekibin akıbeti belli değil.

Opsiyon son tarihi Haziran başı.

Adam 6 ay top oynamadan geldi. Üzerine korona oldu. Form tutmamış adama sallamak kolay.
Ayrica orta sahada bu adamın koşu yollarına ara pası atacak adam yok ne kadar büyük bir fayda beklediğimizi anlamadım. Eskiden Belhanda Feg yapıyordu bu işleri. İkisi de yok. (Zaten alıp çalımlarla rakip sahaya giden bir oyuncu da değil)

Yeteneklerinin üst seviye olmadığını biliyoruz. Tr de bundan daha iyi kontra oyuncusu mu var da mırın kırın ediyorsunuz.
Akintola Ndao kötü kontra oyunculari değil de kaç macini izlediniz de kıyas yapabiliyorsunuz.

Bu adamı sadece bu sene izlemişsiniz gibi konuşuyorsunuz. Sadece açık saha alanda degil kapalı defanlara da atıyordu bu adam geçtiğimiz senelerde.
Garry dribling de daha iyiydi ama o kadar. Maç içinde bir iki defa patlyordu sonra ortada yoktu. Bruma da biraz daha iyi çalımciydi ama o kadar daha fazlası yoktu.

LYA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zaman zaman bizi çıldırtsa da bence de alınmalı. Aidiyet duygusu yüksek burayı benimsemiş bir yabancı topçu.

Doğru kullanıldığında ligimiz için de gayet yeterli ve tehlikeli bir topçu.

CL kapısı bizim lig için maaalesef artık kapanmış olsada, olası bir sonraki satışından iyi para kazandırabilecek bir futbolcu ek olarak.

Geri
Üst Alt