#7 Henry Onyekuru

Kerem'le yolları ayırmamız halinde kendisini transfer edelim. Savunma arkasına yaptığı koşuları özledim vallaha. Onyekuru, Mostafa ve Yunus üçlüsünden oluşan genç ve dinamik bir hücum hattı, iyi bir orta sahayla desteklenmesi halinde çok iş yapabilir.
Ahmed.. Böyle mantıklı lafları nasıl oldu da ettin.

Katılıyorum görüşlerine.

3705.jpg

La hemen alın kara yılanı adamın asabını bozmayın. Basaksehir tinerciler karagumruk falan sırada bekliyor çocuk istemiyor hiç birini.

Muriqi ve onyekuru haberleri cikmaya basladigina gore ,transfer donemine giriyoruz yavas yavas demektir.

Yeni yüzler lazım...Başka hücum planı olmayan bir takım için iyi bir opsiyon olabilir; maç boyu bir defans arkası top beklesin, geçsin vursun, alsın vursun, dönsün vursun vs...Ama artık hücum repertuarı geniş bir takım izlemek istiyorum ve öyle bir takımda Henry tipinde bir futbolcuya pek yer olmaması gerektiği kanaatindeyim...

Bikmadiniz mi eski isimlerden? Henryi herkes ligde taniyor ona karsi nasil önlem alinmasinida biliyor ne gerek var Henrye simdi? Bize daha verimli, kapali defanslari acabilecek dar alanda adam calimliyacak bir oyuncu sart. Henry hizi ile bire birde adami gecemiyorsa genelde ya top kayibi yasiyor yada top geriye oynuyor .

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt