#7 Henry Onyekuru

Haha işte tipik cahil Türk yorumu.

Gerçekleri göz ardı edemezsin. Yıl 2018. Türkçe’yi bilip bilmemen kimsenin umrunda bile değil. Bunun Türk’lükle alakası yok.

Vatan millet sakarya olayını bi kenara bırakıp, artık ağızınız değil beyininiz çalışsa, ülke olarak çok daha farklı yerlerde olabilirdik. Futbol takımlarımızda öyle.
Madem Türkçe umrunda değil İngilizce yaz foruma o zaman.Merak etme beynimiz de çalışıyor senin kafanla yazayım tıp okuyorum, İngilizce biliyorum,genel kültürüm de üst düzeyde.Nasıl oldu mu:)

Son düzenleme:
Madem Türkçe umrunda değil İngilizce yaz foruma o zaman.Merak etme beynimiz de çalışıyor senin kafanla yazayım tıp okuyorum, İngilizce biliyorum,genel kültürüm de üst düzeyde.Nasıl oldu mu:)

İstanbul’da tıp okusan ne yazar. Şaka gibi eğitim sistemi. En baba üniversiteniz burda 5 para etmez.

O yüzden ciddiye almıyorum. Gelin burda okuyun.

Burda üniversiteyi bitirin, belki ciddiye alabilirim.

İ’m done here, stfu.

İstanbul’da tıp okusan ne yazar. Şaka gibi eğitim sistemi. En baba üniversiteniz burda 5 para etmez.

O yüzden ciddiye almıyorum. Gelin burda okuyun.

Burda üniversiteyi bitirin, belki ciddiye alabilirim.

İ’m done here, stfu.

İnsanlara karşı saygılı olmanı tavsiye ederim, aksi taktirde burada yazmana izin vermem söz konusu dahi değil.

almanya-da-yasayanlar-almanci-ise-ingiltere-de-yasayanlar-ingilizci-mi_780x585.jpg

property of GS olsa ii olurdu imhorb

takacak başka futbolcu bulun Allah aşkına

trabzon macındaki çalımları da güzelmiş.keşke sinan ve eren gibi hayaletlerle oynamak zorunda bırakılmasaydı.bi de belhanda var tabi.3 isimde bombok,tamamen tek başına ne yapacaksa onyekuru : )) emre akbaba sag kanat defansta da maicon ahmet oh : ) onyekurunun yenen 2 müthiş asisti videoda.1 tanesini koymamış arkadaş.ankaragücü maçında ilkyarıda sinana paslamıstı yine

Tweetin altinda Everton taraftarlari cosmus. Sonunda Is kagitlari felan gelecek diyorlar

Durdurulamıyor

Geri
Üst Alt