#7 Henry Onyekuru

Onyekuru artık kanıtladı bu takımın oyuncusu değil, hiçbir zamanda takım oyuncusu olamayacak. Aynı anda 16516 kişiyi çalımlayarak tek başına gol atamayacağını bilmiyor sanırım

Sene sonuna kadar ne yapıyorsa yapsın sene sonunda da yollarımızı ayıralım güzelce

Başından beri söylediğim gibi kesinlikle sözleşme uzatilmamali

Fikrimi degistirdim bu adami almaya kesinlikle lüzum yok.

Şampiyonluk vs umurunda değil bence. Seneye olmadığını bildiği için yapabildiği kadar skor yapmaya çalışıyor gibi bi izlenimi var.

İsterse 15 gol atsın. Takım oyununun ırzına geçiyor. İlk yarıda vermediği çok pas var.

Maç konusunda da yazdım. Bruma bu heriften 10 kat yetenekli olduğu halde bu kadar bencil değildi. Gol vuruşları iyi, çalım repertuarı Garry'e göre daha geniş fakat takım oyununda ondan çok daha kötü.

Adam her topu ezdi, istedigi kadar gol atsin, buraya piyasa yapmaya gelmis, bu kadar bencil de oynanmaz.

hucumda yaptığı hatalar var ama bugün macda çok emeği olan oyuncu,resmen ilk defa ileri geri oynadı ve yutoya harika katkı yapdı defansif olarak,çokda top kapdı bence bugün Galatasaraydaki en efektif oyununu oynadı .....

Gayet iyiydi. Son vuruslarini gelistirebilirse ki yapabilir bunu daha yasi genc cok onemli bir kanat oyuncusu olur. Her mac 2-3 pozisyona giriyor. Kesinlikle bonservisi alinmali.

Bir cacık olmaz bundan.

Bugün iyidi bir çok pozisyonu ezme eyleminden bulunsa da

Arada bir kafasını kaldırıp ne oluyor ne bitiyor baksa fena topçu değil.

Emre'yi koyalım diyorsunuz da oyun stilleri çok farklı..

Emre tempolu oynamıyor Onyekuru'nun temposu çok yüksek..
Emre futbol zekası var onyekuru'nun hızı..

Emre tempoyu artırırsa takıma girmeli..

Hala ne oynadığımızın anlaşılamamasında ciddi emeği var. Takımla beraber hareket etmiyor sürekli kopuk ve takım senkronizasyona zarar veriyor. Galatasaray kontra takımı değil yok öyle her pozisyonda basıp gideyim. Hep diyorum büyük takımlar bu tip oyuncuları sadece rotasyonda ve kontra atak gerektiren anlarda kullanmalı.

Geri
Üst Alt