#7 Henry Onyekuru

Adaptasyonu atıp maç kondisyonu hallolunca eldeki en iyi opsiyon olacak. Görünen o ki Garry'den de eski dost Bruma'dan da öteye gidecek performansı. Yaş daha 21. Keşke bonservis opsiyonu koydurabilseydik. İki seneye Türkiye transfer satış rekorunu eline alırdı.

17798.jpg

pilav ustu kuru
yaninda da tursu
tunus'ada koydu
onyekuru onyekuru

Ben biraz izledim geçen sene denildiği gibi savunma yönüyle öne çıkan biri değildi

Terim faktörü olduğu kesin

kiralıktan dönünce ne etmişler buna diyecekler Terim çok fena hale getirecek bunu belli , daha hiç birşey görmedik 50 bin kişi önünde arenada uçar bu.

Gole çok yakın, her an ceza sahasında topla buluşabiliyor, 442 2.serbest forvet gibi oynayabilir tekniği iyi çünkü

Hem oyun zekası var hem de hızı Dribblingleri de uygun. Sık sık şut denemesi yapıyor. Ceza sahası içinde etkin. Ve gol yollarında duruyor. Bunun gibisi zor gelir bu sezon tadını çıkaralım seneye 15 -20 ye bir takıma gider zaten

Kaliteli ayak olduğu belli alıştığı vakit golleri sıralayacaktır

Sakatlık yaşamazsa ligin açık ara en iyi oyuncusu olmaya aday. Oynarsa çok fazla gol atar.

Şu ana kadarki performansini beğenmedim çok top eziyor birbirleri başarısız gol sezisi yüksek

Geri
Üst Alt