#7 Henry Onyekuru

Eupen'de sol kanatta oynuyordu, sag kanada alismasi lazim, top ayagindayken her an tehlikeli yaratabilir, gittikce daha da iyi olacaktir

DkRTLUUXgAA8FE2.jpg

tugay kerimoglu cok begendi onyekuruyu.final pasları çok iyi dedi.fernando,eren ve rodrigues oyunda yokken yine de skor yükünü çekecekti tek başına.sinan ve zemin yedi bitirdi çocugu

Ayağına top yakışıyor, Garry performansı potansiyeli kesinlikle var hatta daha da dengeli ve zeki gördüm ilk maç olsada... Böyle devam

Bugün çok beğendim çok iyi bir asistini yediler. Çok umutluyum inşallah utandırmaz.

Çok can yakar bu.
İyi kanat bulur olduk. Bruma Rodriguez ve bu kara oğlan.
Tek elestirecegim nokta aklına ilk geleni yapmaya kalkıyor. Biraz kontrollü oynasa ki sene içinde olur, efsane olcak.

ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hakan Ünsal: Onyekuru dar alanda çok çabuk, geniş alanda süratli ve iş bitirecek etkinlikte bir oyuncu. Bu da nadir bulunan bir özellik

DkVBePuX4AAo139.jpg

Bu genç çocuğu Ankaragücü önünde ilk kez seyrettim. Gene Bruma-Rodrigez familyasından bir oyuncu. Atletik yapısı, fiziksel özellikleri, kolay adam geçebilmesi ve top tekniği yönünden bu 2 oyuncuya çok benzemekle birlikte oyun zekası onlardan da iyi. Bir kere beynini kullanıyor ve her hareketini hesap ederek, hızlı düşünerek yapıyor. Ayrıca asla egoistçe de hareket etmiyor. Mesela Ankaragücü maçının 2.yarısının başında sağ kanattan topu alıp Sinan'a öyle güzel bir ikramda bulundu ki basit gibi gözüken ama aslında her futbolcunun yapamayacağı bir hareketti. Gelişime çok açık bir futbolcu. Keşke birkaç sezon daha oynayabilse

Onyekuru'nun asıl performansını Göztepe'ye karşı göstereceğini düşünüyorum Ankaragücü maçında her dripling başlangıcında top direk zeminden ciddi şekilde sekiyordu hatta Garry Rodrigues'in çıkıp Selçuk İnan'ın girmesi de bu yüzdendi Garry top süremediği için rakip için tehdit olamıyordu her dripling başlangıcında top sekince rakip hamleyi daha rahat yapıyordu Selçuk girdikten sonra tamamen topa sahip olmayı denedik o yüzden Onyekuru'yu bu tarz bir zeminde değerlendirmek doğru olmayacaktır. Göztepe maçında etkileyici bir performans izleyebiliriz hele ki dolu tribünler önünde düşününce baya hırslı olacaktır başarıya aç olması da bu sene bizim için çok büyük avantaj olacak.

Geri
Üst Alt