Ziya Kökçü
Sarı Üye
- 7 Mayıs 2018
- 691
- 467
- 213
Bonservisi hemen alınması lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Makul derken? Minimum 15 milyon euro olacakti. Adamlar vermek istemedi.Makul bir opsiyon koydurabilseydik bizim için sezonun en iyi transfer hamlelerinden biri olacaktı.
15 olsa yine iyiydi hiç koydurmak istemediler benceMakul derken? Minimum 15 milyon euro olacakti. Adamlar vermek istemedi.
Aynen, ben bizim acimizdan en iyi ihtimalden bahsettim zaten su piyasada ederi 20 milyon euro var bana gore.15 olsa yine iyiydi hiç koydurmak istemediler bence
ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Piyasa şartlarını baz alarak zamanında Bruma için ödediğimiz miktarı Onyekuru içinde opsiyon şeklinde koydurabilseydik iyi olurdu. Adamlar vermek istemedi konusunda haklısın tabii..Makul derken? Minimum 15 milyon euro olacakti. Adamlar vermek istemedi.
Optionu ne nerde oynuyorNe Optionu yahu ? O Optionu rüyamızda bile ödeyecek durumunda değiliz beyler.
Bir belki iki sene işimizi görsün sonra olması gereken yerde oynasın. Yeni İngiltere'de. 28-29 yaşında belki bize gelir tekrardan