#7 Henry Onyekuru

Arkadaşlar geçenlerde bir yerde okumuştum.Opsiyon koydurmus olsaydık FFP kurallarına göre bonservis vermiş gibi sayiliyormusuz. Doğrudur değildir bilmiyorum.

Al içe yardır konusunda rodri gibi bu maç iş yapmamış olabilir ama herifin attığı her pas olumlu cezaalanında saçma sapan iş yapmıyo kuşlar bile okyekuru için yazmış forumunda , siyahi zeki oyunucu zor bulunur diye biz hem hızlısını hem zekisini bulduk daha iyi olucak rahat olun.

Zaman zaman top kayıpları yapıyor ama güzel toplar getirdi genel olarak.

Bencil bir görüntü sergilemiyor olması artı özellik.

Ama Rodrigues gibi takımın motoru olmasını beklememek lazım. Biraz daha frene basarak oynuyor Henry.

Yalnız var ya bu Bruma ve Garryden daha hızlı. Vites yükselttiğinde durdurulamıyor felaket bi patlayıcı koşu gücü var. Gol 1.sınıf vuruştu. Dahada iyi olacak.

Yüksek bonservisli birini satarsak geri kalan bütün mevkilere kiralık alalım ama yeter ki Henrynin bonservisi alınsın. Bas 20 gerekirse al her türlü satarsın o fiyata

İyiydi.Daha etkili bir forvetle birlikte daha çok katkı verecektir.

müthiş bi zeka ve kalite...bu haftayla beraber toplamda 3 asisti yendi.ankaragücü macında 2 tanesini sinan yemişti.emreye attıgı pas harikaydı.onyekurunun kullandıgı her top olumluydu.top ezdi diye saçmalayanlar olmuş.nagatamoya attıgı topuk pası ki devamında nagatamonun ortası gol getirirdi.tek bi hareketle işi bitirdi.yasini takip edip geriden topu alması,çalım atıp yasine sarı kart aldırması...

yine bi pozisyonda dönüp sinana attıgı güzel pas ki devamında sinan şut cekti...golü zaten cok güzeldi.2.yarı topla dönüp aldırdıgı frikik,kornerden dönen topta özgüvenle attıgı calım ve emreye pası...

ve onyekuru topla cok az buluştu!!ama bunları yaptı...

fazla beklentisi olanlar için şunu diyeceğim. eren,sinan ve belhanda 8 kişi oynattıgı için bizi onyekurudan maradona olmasını beklemiyodunuz herhalde.belhanda hiç ama hiç önüne top atmadı.donkta kötüydü..ben mi atıcam bu cocuga pası,ben mi indiricem topu?forvetin kötü 10 numaran kötü,sag kanadın sinan kötü...biraz insaf!!!

Bazı ataklarda çizgiye yapışması lazım yoksa Nagatamo önünde 2 rakiple kalıyor bindiremiyor çok içte bekliyor,bir kere çizgiye yapıştı hop nagatamo ile ver kaç yapıp pozisyon ürettik,tvden falan izletilmesi lazım.

Geri
Üst Alt