#7 Henry Onyekuru

Hangisi daha iyi bilmem ama.
Bruma'dan da Gary'den de daha dengeli ve kafası havada oynuyor.
Yani oyun zekası her ikisindende cok daha iyi.
İtirazı olan?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başarılı, Bruma gitti diye üzüldüğümüz 2 sezon Garry ve Onyekuru aratmadı gidişini.

21 yaşına göre çok olgun bir görüntü sergiliyor.Hızına diyecek şey yok zaten belkide dünyada ilk 10 a girer.Brumadan hem daha süratli hemde daha akıllı.Clde dahada fazla iş yapacaktır.

Hangisi daha iyi bilmem ama.
Bruma'dan da Gary'den de daha dengeli ve kafası havada oynuyor.
Yani oyun zekası her ikisindende cok daha iyi.
İtirazı olan?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Antu:

Badem - 19.08.2018 22:50

Onyekuru hem hızlı hem de aklı başında. Oyun zekası yüksek siyahi oyuncu‚ zor bulunur. Attığı gol dışında oyunda da çok etkiliydi.

--------------------

Everton boşuna almamış Herny yı.
Herif hem muazzam hızlı, hem teknik ve en önemlisi oyun zekası üst düzey.

Bazen bu tarz oyuncular fiziki olarak iyi olurlar, lakin oyun zekaları çok düşük olur...

Ne olur olmaz, Onyekuru ile en azından. 1 sene daha devam edilmeli... Belki de Melo tarzı bir gün alınır, lakin Everton kolay kolay bırakmaz gibi.

Biz keyfinize bakalım en iyisi :)

Çok iyiydi sadece son topları bi tık daha hızlı çıkarmalı ayağından kendi asistine saniyeyle geç kalıyor.

Oyun zekası ve topsuz koşuları oldukça iyi. Rodrigues'le birlikte izlemek isterim. Akbaba göbekte, Fernando kesici, N'Diaye'de çift yönlü.

Hız,çeviklik ve oyun zekası üst düzeyde zamanla daha da faydalı hale gelecektir ...

İngiltere'de çalışma izni yok diyenler vardı bu olayın aslı nedir onyekuru'yu çaktırmadan takıma komple almanın yolu var mı?

Üzülüyorum.

Sezon sonu uçup gidecek.

Transferi en çok eleştirelenlerden biri olarak söylüyorum bunu. Çünkü sezon sonu iyide olsa kötüde oynasa kaybeden biz olacağız. Sezon sonu yine yeni yeniden Onyekuru tarzı kanat aramak zorunda kalacağız.

Performansını beğeniyorum.

Afrikalı değil, Avrupalı gibi oynuyor adeta. Çok olgun. İlk 20 dakika hariç.

Üzülüyorum.

Sezon sonu uçup gidecek.

Transferi en çok eleştirelenlerden biri olarak söylüyorum bunu. Çünkü sezon sonu iyide olsa kötüde oynasa kaybeden biz olacağız. Sezon sonu yine yeni yeniden Onyekuru tarzı kanat aramak zorunda kalacağız.

Performansını beğeniyorum.

Afrikalı değil, Avrupalı gibi oynuyor adeta. Çok olgun. İlk 20 dakika hariç.
Yavaştan R yapmaya başlamışın.

Ne diyon lan sen. Adam gibi yaz bayram öncesi beni sinir etme. ‘R’ yapmışım. Kimsin oğlum sen benimle böyle konuşuyosun.
Baya baya R yapmışın. Geldiğinde yönetime küfür etmediğin kalmıştı Onyekuru kim diye, bizimi kurtaracak gibi ucuz laflar ediyordun. Şimdi de insanlar sana böyle diyince susup kabulleneceksin. Yok öyle dünya Kenan bey.

Geri
Üst Alt