#7 Henry Onyekuru

Henry ve Sinan forvette iş yapabilir bakalım Liverpool modeline evrilebiliriz çok gereksiz işler yapıyoruz

Bu adam yeteneksizligi itibariyle zamanla ilk onbirde yer almayacak (suan oynamasi zaten tamamen Garry’nin sakatligi ile alakali bir durum), degil forvette kendi pozisyonu olan kanatta bile oynayacak seviyede degil Galatasarayda.

Profesyonel, olgun futbola henuz adapte olmamis, calimlari paslari surekli basarisiz olan, oyun gorusu sifir bir oyuncu.

zaten forvet gibi her maç gol atıyo.gerek yok forvete koymaya.sinan en dogru tercih şu an

Özellikle deplasmanlardaki maçlarda forvet olarak iş yapacaktır.

Bu adam yeteneksizligi itibariyle zamanla ilk onbirde yer almayacak (suan oynamasi zaten tamamen Garry’nin sakatligi ile alakali bir durum), degil forvette kendi pozisyonu olan kanatta bile oynayacak seviyede degil Galatasarayda.

Profesyonel, olgun futbola henuz adapte olmamis, calimlari paslari surekli basarisiz olan, oyun gorusu sifir bir oyuncu.

ankaragücü ve alanya maçlarında sinana attığı pasları görmedin sanırım

bi ara geri vites yapmıştın da yine çöpçukuru felsefesini benimsemişin yedirecez bu postları haberin olsun

GSC App

forvete yakın oynuyo zaten baba.sürekli cezasahasında.adam her yerde dolaşıyo.forvette oynasa bile kanada yine gelir.onyekuru kanat forvet devam etmeli

ohhhooooo çok kötü bi yorum olmuş.ahahha : ) ne desem bilemedim.sadece 2 maçta 3 süper asisti yendi.neyse sen saçmalamaya devam et.onyekuru genc yasına ragmen oldukca olgun futbol oynayan,daha genç yaşta mükemmel gol pasları atan,çalım yetenegi ve gol vuruşları müthiş bi futbolcu.

Orijinal poziyonum 9 numara. Akademide oynarken 9 numarada başlamıştım. Hızımı kullanabiliyordum, özellikle final noktasında.

Pardon? Çocuk daha ilk Ankara deplasmanında Sinana iki net, takımda kimsenin veremeyeceği gol pası verdi. Bazı insanları anlamak cidden güç.

ankaragücü ve alanya maçlarında sinana attığı pasları görmedin sanırım

bi ara geri vites yapmıştın da yine çöpçukuru felsefesini benimsemişin yedirecez bu postları haberin olsun

GSC App
Hic dogru pas atmamak, bos alanda dripling yapmamak icin fiziksel bir engel olmasi gerek zaten. Dunyada hicbir oyuncu 100% hata orani ile oynamiyor.

Genelde ve temelde degerlendirmek lazim. Onyekuru’da bu seviyede oynamaya engel duzeltilmesi zor eksikler var.

Hic dogru pas atmamak, bos alanda dripling yapmamak icin fiziksel bir engel olmasi gerek zaten. Dunyada hicbir oyuncu 100% hata orani ile oynamiyor.

Genelde ve temelde degerlendirmek lazim. Onyekuru’da bu seviyede oynamaya engel duzeltilmesi zor eksikler var.

ee sen adamın oyun görüşü 0 diyorsun ben onu çürütecek pas örneklerini söylüyorum

sinanın kayarak vurduğu ankaragücü maçındaki pası oyun görüşü 0 olan bir oyuncu hasbel kader atabilir diyorsan ona diyecek lafım olmaz

adamı fiziksel engelliden bi tık üst seviyede olarak niteleyen sensin zaten

Hangi seviyede

World class bir takım değiliz evet bu adam da world class oyuncu olamayacak lakin bizim seviyemiz için çok iyi olabilecek potansiyel var.

Bu çocuk forvet oynayamaz

Belçika'da oynadığı söyleniyor da oda bir elin parmaklarını geçmez

Keşke yanıltsa ama sanmıyorum

ee sen adamın oyun görüşü 0 diyorsun ben onu çürütecek pas örneklerini söylüyorum

sinanın kayarak vurduğu ankaragücü maçındaki pası oyun görüşü 0 olan bir oyuncu hasbel kader atabilir diyorsan ona diyecek lafım olmaz

adamı fiziksel engelliden bi tık üst seviyede olarak niteleyen sensin zaten
O orta pasina bende sasirdim acikcasi, ama tespit ettigim onca eksikleri bu orta pasi ile gozardi edecek degilim.

Baris Alici, Onyekuru gibi vasatlara yetenek muamelesi yapanlarin mi futbol gorusu eksik benimkisi mi zamanla degerlendiririz.

Allah sana zeval vermesin onyekuru, şu cocuğun varlığı bi nebze rahatlatıyo beni. Ne yapıp edip bu cocuğu hazırlasınlar bari.

Geri
Üst Alt