Hakan Atasoy
Parçalı Üye
- 29 Aralık 2013
- 4.131
- 2.767
- 403
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Garry Rodriguez yapınca auvvv onyekuru karaktersiz ama. Ne zaman insiyatif alıp şut çekecek bu arkadaş? Garry de sürekli çekiyordu sonra birden golleri sıralamıştı uzak köşelereKendine oynayan bi karaktersiz daha.
Ekli dosyayı görüntüle 33476
ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mehmet Aslan: Onyekuru’nun nargile içerken çekilen fotoğrafını paylaşmıyorum, çünkü gizli çekilen görüntünün ahlaksızlık olduğuna inanıyorum. Lakin o görüntü gösteriyorki Galatasaray’da sorun ne sakatlıklar, ne de cezalar, asıl sorun disiplin ve sorumluluk duygusunun olmayışı!
Yazık oluyor...
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hangi iyi oyun ya? Aldığı tüm topları ezdi, takımın geliştirebildiği tek organize atakta bu bomboş pozisyonda kalecinin üstüne vurdu en son 3'e 1 gittiğimiz pozisyonda bir sürü alternatifi varken topu auta attı dönen topta gol yedik bide trip atacakmış beyimiz ulan kimlere kaldık yaÖzetlerden gördüğüm kadarıyla ilk yarı gayet iyiymiş, galiba trip atmış oyundan çıkınca. Ulan futbolcu olsam iyi oynadığım maçtan sonra yerime 2.yarı Ömer Bayram gibi bir yeteneksiz ve hocanın torpillisi oyuna alınsa ben de trip yaparım.