#7 Henry Onyekuru

Nerede pas vereceğini, nerede şut atacağını bilmeyen bir herif. Fundamental eksiği var. Futbol aklı kıt.

adama 40 metre uzun top atacağız

topu kontrol edecek [pas doğru gelirse]

kontrolü başarılı olursa bir kişiyi çalımlayacak [olursa]

forvet olmadığı için belhandaya verecek [belhanda oraya koştuysa]

belhanda da topu hemen kaptıracak

böyle olunca adam da kötü oynuyor tabi

ama beyin hücrelerindeki sinaps yetersizliği nedeniyle zaten beğenmiyorum bu adamı

adama 40 metre uzun top atacağız

topu kontrol edecek [pas doğru gelirse]

kontrolü başarılı olursa bir kişiyi çalımlayacak [olursa]

forvet olmadığı için belhandaya verecek [belhanda oraya koştuysa]

belhanda da topu hemen kaptıracak

böyle olunca adam da kötü oynuyor tabi

ama beyin hücrelerindeki sinaps yetersizliği nedeniyle zaten beğenmiyorum bu adamı
vurdursak filan çalışır mı sinapsları?

Bu adamın Galatasaray 'da oynamak/ şampiyon olmak filan zerre umurunda değil. Kanat oyuncusu olmasına rağmen görevlerini zerre yerine getirmiyor anca diğerleri getirsin önüme atsınlar bende tek başıma gideyim gol atayım derdinde

Hani o kadar saçmalıyor ki çoğu zaman rakibini karşısına alıp tek başına geçip tek başına gol atma derdinde çoğu zaman zaten çalımı atıp sıyrılamıyor da sıyrılsa bile bir sonrakinden de sıyrılma derdinde illa kendisi gol atacak yani. Rodrigues 'den bile daha bencil halde

Bu kafayla devam ettiği sürece kariyeri boyunca kiralık gezer durur herhangi bir takımda var olabilmesi imkansız ...

Bu adamın Galatasaray 'da oynamak/ şampiyon olmak filan zerre umurunda değil. Kanat oyuncusu olmasına rağmen görevlerini zerre yerine getirmiyor anca diğerleri getirsin önüme atsınlar bende tek başıma gideyim gol atayım derdinde

Hani o kadar saçmalıyor ki çoğu zaman rakibini karşısına alıp tek başına geçip tek başına gol atma derdinde çoğu zaman zaten çalımı atıp sıyrılamıyor da sıyrılsa bile bir sonrakinden de sıyrılma derdinde illa kendisi gol atacak yani. Rodrigues 'den bile daha bencil halde

Bu kafayla devam ettiği sürece kariyeri boyunca kiralık gezer durur herhangi bir takımda var olabilmesi imkansız ...

Diger salaklarda atamaz zaten biri dısarı vurur digeri kalecinin ustune. Bari bu cekse sansa filan girer digerlerinde kaleyi tutmaması bile mucize.

Sinan , Belhanda, Ndiaye gibi adamlar kaleyi tutturursa buyuk basarı onlar icin.

Diger salaklarda atamaz zaten biri dısarı vurur digeri kalecinin ustune. Bari bu cekse sansa filan girer digerlerinde kaleyi tutmaması bile mucize.

Sinan , Belhanda, Ndiaye gibi adamlar kaleyi tutturursa buyuk basarı onlar icin.
20. haftaya geldik ilk isabetli şutunu çekmiş olabilir Belhanda bu maçta, üstelik onu da çocuklar gibi kalecinin üzerine yuvarladı hafifçe
Ndiaye desen zaten Galatasaray seviyesinde olmadığını ispatlamaya bile gerek yok
Sinan bomboş bir oyuncu neyi iyi yapıyor tam olarak hala çözemedim ...

Maçı izlemedim ama başından beri bundan bi yol olmayacağını belirtiyorduk geçen hafta a.gücüne şov yaparken bonservisini almak isteyenler görmüştür galiba gerçekleri yorumlardan o anlaşılıyor

20. haftaya geldik ilk isabetli şutunu çekmiş olabilir Belhanda bu maçta, üstelik onu da çocuklar gibi kalecinin üzerine yuvarladı hafifçe
Ndiaye desen zaten Galatasaray seviyesinde olmadığını ispatlamaya bile gerek yok
Sinan bomboş bir oyuncu neyi iyi yapıyor tam olarak hala çözemedim ...

Sinan kaleci ile karsı karsıya topu sag ayagından sol ayagına almaya calısıyor adamdaki lükse bak bizde burda sac baş yolalım sallayın gitsin degmez. Bu takımdan bir cacık olmaz.

Bunun yerine yeni takımından samata diye canavarı alalım paramız yeterse.

Türkiye liginin içinden geçer kesinlikle.

Zorluk derecesi yüksek sert maclarda cok korkak ve ürkek oynuyor. Bu sene beklenende çok gol atsada hiç bi zaman iyi bi rodrıgez performansı veremedi.

Zorluk derecesi yüksek sert maclarda cok korkak ve ürkek oynuyor. Bu sene beklenende çok gol atsada hiç bi zaman iyi bi rodrıgez performansı veremedi.

nedeni aidiyet hissetmemesi,oyunsal olarak kasmıyor kendini, bekine yardım zaten yok, kendini sakatlayacak şeylere girmiyor; istatistiğimi kasayım seneye burda olmayacam kafasında oynuyor.
oynadığı ilk haftalarda da, 2şer gol attığı maçlardan sonra da yazdım bunu.

Takım umrunda değil. Adam kiralık sadece istatistik kasıyor. kenardan girmesi gerekiyor ama oynayacak pek kimse yok.

Geri
Üst Alt