#7 Henry Onyekuru

Onyekuru bencil değil bence mental olarak gelişim göstermesi gerekiyor sadece.Bencil olsa savunmaya yardıma her atakta gelmez.
Nereye yardima geliyor yaw. Firsatini bulsa istatistik kasmak icin rakip ceza sahasina kamp kuracak.

Tamamen gelecek seneyi dusundugu kanaatindeyim. Istatistik kasiyor. Ne pas var ne savunma arkasi kosu ne savunmaya yardim. Yahu bi duvar pasi filan dene biseyler yap. Yerine oynayacak adam da bulamiyorum belki belhanda emre feghouli degiserek oynayabilir bu bolgede.

Tamamen gelecek seneyi dusundugu kanaatindeyim. Istatistik kasiyor. Ne pas var ne savunma arkasi kosu ne savunmaya yardim. Yahu bi duvar pasi filan dene biseyler yap. Yerine oynayacak adam da bulamiyorum belki belhanda emre feghouli degiserek oynayabilir bu bolgede.
Savunma arkasına en çok koşu deneyen oyuncumuzdur abartmayalım.
Ama bencillikte de zirveye oynar. Kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama Nagatomo yu oynatacak bir oyun oynamalı. Diğer türlü bu ikiliye çok patlariz.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

LW mevkisinde sol ayakli winger gerektiren taktikte sag ayakli inside forward oynatirsan verim alamazsin tabii

Fena oyuncu degil ama bitirmesi cok kotu. Bence sonradan girse daha faydali olur

Bir ara Mitroglou çok temiz verdi sonra bunun açısı da varken Feghouli , Mitro bomboştu arkada da Selçuk bomboştu gitti vurdu. Skorla alakası yok kendine oynuyor , Garry'de de ego vardı ama boştayken tık diye bırakıyordu. Garry'e oyun zekası düşük diyen arkadaşlar için söylüyorum , bu adamın oyun zekası Garry'nin yarısı kadar etmez.

Olmuş bir oyuncu değil cok hataları var lakin sistemsizlik oyununda mecburen oynatilmak zorunda ,orta saha yok,sorumluluk alan yok lakin bu herif alıp topu gitmeye calisiyor genelde hata yapsada en azindan rakip sahaya topu geciriyor..mevcut takimda alternatifi yok...

Kadıköyde bu sene galip geleceksek bu adamın sayesinde olacak..(öngörüm) Ama onun dışında deplasman maçınnda hiç bişey yapamadığımız her maçta kısacası küçük takım olduğumuz her maç anadolu takımının afrikaısı gibi olacak ve biz bunu ayağına bakacaz..O maçlarda yıldız olacak ne zaman büyük takım olup paslaşma 2 ye 1 ler verkaçlar yapacaz o zaman bencil egoist düşük iq lu olacak..

Önceden 8-10a bırakırlarsa alınsın diyordum.. Ama şu haline bakılırsa 5 bile zor eder.. Bizim takım komple takım oyununa dayalı oyunculardan kurulu onyekuru aşırı sırıtmaya başladı.. Hocanın trezeguet sevdası da bu yüzden..oynatabilen adamlar istiyor

Bencillikte zirveye oynar. Adamın yapısı takım oyununu bozma üzerine kurulmuş. Yasin den daha bencil olabilir bu konuda. Hız var geri kalan herşey yok. En çokta beyne ihtiyacı var.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yasin'i en cok elestiren kisilerden birisiyim burada ama dün de yazmistim Yasin bunun yaninda Harvard profesörü gibi.

Yasin de bencildi ama bunun kadar degildi, kale önünde kac defa yanindaki adama pas falan veriyordu Yasin. Bu daha ceza sahasi disinda bile topu ayagindan ayirmiyor. Nagatomo yerinde olsam buna kafa göz dalardim ben. Nagatomo nun düsüse gecmesinin sebeplerinden biri de iste bu denyo.

Adam 40 metre depar atiyor orta yapmak icin, bu hiyarin sadece topu soluna yuvarlamasi gerekiyorken gidiyor 3-4 kisi arasina daliyor. Ciger mi dayanir bunun aciklarini kapatmaya, savunma da da sifir. Haftalar önce bunu almaya calisalim diyordum da kesinlikle vagectim aman ha böyle bir hataya düsmeyelim.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt