#7 Henry Onyekuru

dün savunmaya canı isterse gelip yardım edebilcegini gösterdi son dakikalarda.ama canı isterse yardım ediyo işte.ve bunu da iyi yapıyo çitlembik.ama sorun şu ki,hep yardım etmeli.ilkyarı nagatamoya hiç yardım etmedi.

çalımlar iyi hoş ama sonuç yok...hala çok bencil.yunus şansı kesinlikle hakediyo.gol vuruşlarını,cezasahası içine bi anda çalımla girip vuruş yaptıgını düşünürsek yunus önünde onyekurunun.

takım arkadaşı boşken pas vermeyip, saçma sapan pozisyonu harcadığında tam böyle bakıyor ya o zaman ayar oluyorum

5pJ99PsL_400x400.jpg

Tempolu bir oyuncu ama takimla birlikte oynamasini ögrenmesi gerekiyor

Her Mac pozisyona girmesi bi kanat oyuncusu icin güzel birsey ama Rodrigues gibi yanindaki arkadaslarini da oynatmasi gerekiyor

bu adam olmasa kaleye gidemeyiz, takımda ki en yaratıcı oyuncu..
toplu ve topsuz oyunda hep var, son maçlarda geriye de çok yardımcı.
takımın istim üstünde ki oyuncularından.

Bazı takıklara rağmen hala kendisini beğeniyorum. Pozisyonların çoğunda kendisi var. Final anlarında hata yapıyor mu? Yapıyor. Bu da bence doğal. 22 yaşındaki bir isimden bahsediyoruz. O yaşta gelişimini tamamlamış biri zaten bize gelmez.

Feghouli'den çok daha faydalı. Maliyet olarak belki 4'te 1'i kadar bile almıyordur. Umarım bir fırsat olur da tekrar kiralarız.

8. sınıf bir topcu. Belcika orta sıra takimlarindan öteye gecemez.

Daha çok ekmek yemesi lazım bu çocuğun. Belçikaya dönüp futbolun temel eğitimini yeniden alması lazım

Yerli olsaydı şimdiye linç edilmişti. Taraftar yabancı oyuncu olunca biraz daha tahammülkar ama gerçekten dayanamıyorum bunun bencil oyununa. İşin kötü yanı buna alternatif oyuncu da yok elimizde.

Almaya çapimiz yetmez lakin tekrar kiralama şansımız varsa kiralayalim

Bunun yerine harbiden 10 kere trezeguet yi isterim

Erzurum sogugunda+ o zeminde birsey beklemek zor olacsl

Hatayspor'a gol attı diye formasını çıkaran Galatasaray oyuncusu ki gol sayılmadı zaten. Ben utandım izlerken. Maçı çok ciddiye almıyordum ama bizimkiler gene beni utandıracak bir şey yaptı.
Hakemin yavşaklıklarına tepki olsun diyedir, her şeyi büyütmeyin.

ulan bir kere sezon sonuna kadar hayvan gibi ihtiyacımız olan bir topçu kendisi.

buraya gün aşırı gelip, çöp-beyinsiz vb yazmanın kimseye faydası yok.

ayrıca öyle yazıldığı gibi çöp bir topçu da değil. extreme en az 1 adet özelliği olan topçular her zaman özeldir. onyekuru ligin en süratli oyuncusu olabilir. bu da her zaman tehlike demektir.

ayrıca henüz 21 yaşında gelişime oldukça açık bir topçudan bahsediyoruz. lütfen.

Geri
Üst Alt