#7 Henry Onyekuru

ŞU HERİFE VERİLEN ŞANSLARI YUNUS'A VERSEK ÇOCUĞU SENE SONU OZAN GİBİ AVRUPAYA ÇİFT HANELİ RAKAMLARA SATARDIK.

Dribling yapiyor yeaaa, o olmasa kaleye gidemeyiz yeaaaa. Hay sizin ben taa

Neden bu kadar ısrar ediliyor oynasın diye aklım almıyor s... gidecek zaten opsiyon bile yok sözleşmesinde koy yunusu sinanı oynasın artık olmuyor işte tüm atakların içine ediyor öne geçtimiz maçlarda sonradan sokarsın hem o mutlu olur hem biz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

futbol hayatını bitirecek gerçek 1 kasap türk stoper aranıyor

çok dua ederim

bu kafayla sağlıklı kalsa da bir anda bitebilir kariyeri.

tek silahı hız.

adam eksiltme yok.

oyun aklı zaten yok.

bu şekilde üst düzeyde kulüp bulamaz. bence oynayabileceği en üst düzey kulüp biz olacağız. everton'da hiç şansı yok.

bu kafayla sağlıklı kalsa da bir anda bitebilir kariyeri.

tek silahı hız.

adam eksiltme yok.

oyun aklı zaten yok.

bu şekilde üst düzeyde kulüp bulamaz. bence oynayabileceği en üst düzey kulüp biz olacağız. everton'da hiç şansı yok.
hızı var da bişey olmuyor ki

topu alıyor çaprazdan hızlı hızlı rakibin üzerine gidip belhanda veya fegholiye pas atamıyor

genelde de sağa çekip önündeki oyuncuya topu çarptırıyor

Fatih hocayı çok severim ve kendisinin bizi şampiyon yapabileceğini düşünüyorum fakat bir maç daha onyekuruyu oynatırsa hayatımda etmediğim küfürleri edeceğim. Bu şerefsiz onyekuru oynayacağına kimse oynamasın hiçbir fark olmaz her izlediğimde sinirlerim tavan yapıyor.

Golde de 5 kisinin arasindaki mitrogluna sut ceker gibi pas atti ama mitroglu neyse ki kafasini calistirdi. Buna asistin asistini yapti diyecek mallar da cikabilir gerci.

Şut yok
Pas yok
Orta açma yok
Çalım yok
Defansa yardım yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mitroglou
Belhanda, Feghouli, Yunus

Böyle birkere oynasak keske.

Geri
Üst Alt