#7 Henry Onyekuru

Bu rezil herif PL'yi rüyasında bile göremez. Bırakın PL'yi Championship'de bile oynayamaz. TD olsaydım şu herifi haftalar önce kadro dışı bırakırdım ama gel gör ki her hafta 11 oynuyor. Ulan Yunus bu heriften iyi oynayamayacaksa onun da sözleşmesini fesh edin gitsin zaten.

Bunun yüzünden küfür hastası oldum çıktım. Yeter yav yeter. Allah kahretsin yeter.

Sözleşmesini feshedip Everton'a doğru ilk uçağa bindirelim. Yasin bile daha iyiydi be.

Bu adami her gordugumde Garry Rodrigues aklima geliyor huzunleniyorum yemin ediyorum. Rodrigues'in olusu bundan daha iyi.

Haftalardır bu durumda zaten. Bu konuda hata hocada, çok ısrar etti. Orta saha çıkarana kadar ilk Onyekuru'yu çıkarsa bu derece afallamazdık.

Futbolcu alırken sağlık kontrolünden önce IQ testine tabi tutacaksın. Bir de ehliyet sınavında kavşakta geçiş hakkı hangi araca aittir gibi sorular varya, o tarzda şekilli sorular soracaksın. Şu pozisyonda top sende, senden 5 metre uzakta şu açıda takım arkadaşın var, karşında şu rakip var, kaleci burada duruyor ne yaparsın? Pas mı atarsın, şut mu atarsın, çalım mı atarsın gibi sorular. Beyinsizse ve malsa almayacaksın.

Son düzenleme:
Futbolcu alırken sağlık kontrolünden önce IQ testine tabi tutacaksın. Bir de ehliyet sınavında kavşakta geçiş hakkı hangi araca aittir gibi sorular varya, o tarzda şekilli sorular soracaksın. Şu pozisyonda top sende, senden 5 metre uzaktan şu açıda takım arkadaşın var, karşında şu rakip var, kaleci burada duruyor ne yaparsın? Pas mı atarsın, şut mu atarsın, çalım mı atarsın gibi sorular. Beyinsizse ve malsa almayacaksın.
arsenal fabregası alırken yapmış bu tarz bi şey galiba
inanılmaz yüksek çıkmış başarı yüzdesi

Everton buna para vermekle yıllın en kötü transferi yapmıştır.

Herhangi bir Ligue 2 Kanadı bundan daha iyi oynar

Ve haftaya Antalya maçında da ilk 11 de olacak değil mi ? çünkü hiçbir çare bulamayız takıma müdahale etmemiz bir şeyler değiştirmemiz teklif dahi edilemez ...

Babel adi cikinca yasindan dolayi gelmesin diyenler oldu. Gomis de bize 32 yasinda geldi. Illa her mevkiye genc veya scout transferi yapacak degiliz. Babel hollanda milli takiminin ilk 11 oyuncusu. Bu bencil cop yerine Babel'i tercih ederim.

Sol kanatta sene sonuna kadar sakatlanmazsa sürekli 11 başlar.Defansa yardım etmese de başlar, asist yapmasa da başlar.
Oyun planının olmadığı yerde böyle ani sprintle adam geçen/savunma arkasına sarkan oyuncu oynar.Sizin dedikleriniz oyunu aklıyla oynayan takımlarda,takım oyunu bilincine ulaşmış disiplinli ve taktiksel olarak b-c planları olan takımlarda olur.

Bizde taktik maktik yok..sonrası malum
Evet kuşkusu olan mı vardı :unsure:

Hatta bizde Umar Aminu olsa Feghouli yerine %100 ilk 11 başlar. Terimin olmayan taktiği için kurtuluş botları bu tarz oyuncular. Belhandayı tutmasındaki en büyük etken de bu zaten, ipsiz sapsız ortada gezinse de şapkadan çıkarabilecek Tarzda bir futbol ortaya koyabiliyor(o da canı isterse)

Bu adama sovmenin ne anlami var haftalardir bu haldeyken kotu oynamayi birakin bilerek kac macta pas atmayip kendine oynayan adam hala nasil 11 cikiyor bunu sorgulayin

hala ilk 11 çıkmasını ağzım açık izlediğim insan.bonservisi falan bizde değil allah korusun zaten.buna harcadığımız vakti yunusa harcasaydık belki sene sonuna yine bi 15-20 m cepteydi.bu kulüpten küfürler eşliğinde yollanılan,tutunamayan çok kanat oyuncusu oldu sanırım içlerindeki en leş kanat oyuncusu bu.ne aydın yılmaz ne sinan gümüş ne yasin hiç biri bunun kadar leş olmadı eminim.her maç banko 3-4 net oğlu net atağımızı öldürüyor.harika bi dribblingci değil,sneijder gibi 80 dk sahada gezinip 81. dakika maçı kurtaran hareketi yapabilecek birisi olmadığına göre,bu adamı 90 dakika sahada tutan şey ne? %100 eminim ki onyekuru yerine yasin oynasa daha çok gol asisti vardı.daha tecrübeli fiziği daha iyi ve egoist birisi olsa da onyekuru kadar atak öldürmüyordu.bu adamı başımıza kim musallat ettiyse allah onu bildiği gibi yapsın.

Hayatimda bu kadar egoist ve beyinsiz bir oyuncu görmedim. Hizi dişinda bir ise yaramıyor. Topu alip depar atiyor sonra topu ya kaybediyor ya abuk sapuk vuruşlari deniyip autta vuruyor topu. Kendini birşey saniyor, allahtan sezon sonunda kurtulucagiz bu heriften.

Hayatimda bu kadar egoist ve beyinsiz bir oyuncu görmedim. Hizi dişinda bir ise yaramıyor. Topu alip depar atiyor sonra topu ya kaybediyor ya abuk sapuk vuruşlari deniyip autta vuruyor topu. Kendini birşey saniyor, allahtan sezon sonunda kurtulucagiz bu heriften.
Isın kötü tarafı bu durumu dünya da anlamayan 1 kişi var galiba o da ilk anlaması gereken kisi

Geri
Üst Alt