#7 Henry Onyekuru

Takim oyununa katkisi sifir. Sahada oldugu her mac, santraforlarimiz kotu gorunmeye devam edecek.

Bunun yerine emre akbaba veya yunus oynamalı. ligde de avrupada da en büyük zararı bu yeteneksiz verdi bize

Ya terimi da anliyorum biraz. Malzeme bu. Tek hizli kanat oyuncumuz onyekuru. Yeter ki bi daha kiralanmak gibi düsüncesine gelmesinler

itiraf etmeliyim ki iyi skor yaptığı dönem alabilsek ya da yeniden kiralasak ne güzel olur diyordum ama gelinen noktada kontratının bitişi çok hayırlı olacak. :red:

galatasaray'ın kanat oyuncuları hızlı olmalı evet ama tek silahı hız olan bu tip oyunculardan daha iyileri olmalı.

Bu adamın etkili olması için rakibin açık oynaması, arkada alan bırakması lazım. Ama ne ligde ne de avrupada bize bunu kolay kolay yaptımıyolar. Açık vermeyen savunmaya karşı da Henry ile oynamak bir kişi eksik oynamak oluyor. Üstelik bu adam garry gidince coşar dedik bencilliğini konuşturdu sadece. Bir tane servis yapmaz mı insan? Topu alıyor 10 metre koşuyor sonra dönüyor ya top kaybı ya pozisyon ölümü. Bırak bonservisi alınması tekrar kiralanmamalı derim ben.

Teşekkürler kafasız tavuk misali koşan adam, her maç beni haklı çıkarmayı özenle başarıyosun

Ben olsam bunun kiralik sozlesmesini fesih ederdim.

Ne takima gidebilirdi, nede milli takimi cagirirdi bunu ve PL'de calisma izni alamazdi ve kariyeri sonmeye baslardi.

Benim takimim agzina sican ve sadece kisisel dusunen bu herifin futbol hayatini kaydirarak iyi bir ders verilmeli.

Gelinen noktada bu adamin açık veren takima karşı olan etkisi de kalmadı. Yani ortaya attıgımız tez hükümsüz artık. Daha ne kadar bos alan bulabilir

yani rodriguse'e sallıyorduk son dönemde ama gerçekten bu hıyar ondanda beceriksiz. ilk geldiği günler daha iyiydi şu aralar iyice çöküşe gitmeye başladı. bence bu adamda bişey olmaz çünkü istikrar yok bi kere. buna güvenipte şampiyonluk kovalanmaz. bize edin viscanın genci lazım onuda bi zahmet scoutlar bulsun

Serkan kurtuluş karşısında şov yapamayan adamın yeri hollanda ligi falandır. Belçikada da bunu pervane yaparlar, ingiltereyi hiç demiyorum herhangi bir sağ bek bunu sırtına bağlayıp gezer. Hollandada belki biraz etkili olur onun harici hiçbir ligte bu çöp iş yapmaz

Kariyerinde bir daha Galataaray seviyesinde bir takımda oynayacağını zannetmiyorum everton da felan tutunması mümkün değil yine kiralar birine bir kaç yila Türkiye ye kapağı atıp anadoluda bile gezebilir seviyesi o kadar berbat

Bu adam eyv kötü de maç boyu bunun tarafından gidip asist üretmesini beklemek ne kadar doğruydu? Adamın kariyerinde doğru düzgün asist yok ama biz ısrarla set oyununda buna top verip kullanmasını bekledik ki gol de bu sayede geldi.

Bu tip adamların oynayabilmesi için defans arkasına pas atabilecek adamlar lazım orta sahada

Bu adam eyv kötü de maç boyu bunun tarafından gidip asist üretmesini beklemek ne kadar doğruydu? Adamın kariyerinde doğru düzgün asist yok ama biz ısrarla set oyununda buna top verip kullanmasını bekledik ki gol de bu sayede geldi.

Bu tip adamların oynayabilmesi için defans arkasına pas atabilecek adamlar lazım orta sahada
Oda isin teknik kismi dogru diyorsun adam set oyununun kanat oyuncusu değil beklenen şeyleri yapması imkansız zaten fizik ve mental olarak yetersiz peki niye oynuyor hala anlaşılacak gibi degil

Bu da rodri gittikten sonra ayrı bir havalar da hoca da az fikir olsa şunu iki maç yedek bırakır

Gereksiz yere yükleniliyor kendisine. Ofansta birseyler yapmaya calisan tek isim.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Onyekuru olmasa babamiz kimdi bilemezdik. Pardon lan bu degildi. Onyekuru olmasa rakip kaleye gidemeyiz!! Mantiginiza zıçayım.

D0_68FdX0AAwzJX.jpg

Geri
Üst Alt