#7 Henry Onyekuru

Ulan ligte yaptigi son vuruslari Avrupada yapsaydi Sampiyinlar liginde bu kadar erken elenmezdi ligde cok iyi bitiyor pozisyonlari

Güven veren oyun yapısı yok sonraki maçta ne oynayacağı tam bir soru işareti büyük takımda böyle oyuncuya güvenerek yola çıkamazsın ...

Sezonu 15 golle bitirecek efsane kanat oyuncumuz

Keşke alma şansımız olsa ama imkansiz

Su cocuga defansa yardim etmiyor diyenler bir de Belhanda'ya baksalar.

Son maçlarda defansa yardım ediyor yav kendisini sevmiyorum ama o yönden iyileşme var bariz..

kastı yine istatistiği köftehor
bölgesinde rakipsiz, oynayacağı bariz. asist yapmıyor zaten 1-2 atsın maç başı da sonra yallah evertona

Bu adamın, önde olduğumuz maçlarda 2 gol atıp, hattrick falan yapacağına ilk golü atıp maçı alan adam olmasını bekliyoruz da o zor iş. Hoş, Fatih Terim her şekilde kendisinden kolay vazgeçecek gibi görünmüyor. Kalan 10 haftada her maç ilk 11 başlar ve çoğunda da 90 dakika sahada kalır. Bunu dün tam olarak anladım. Onyekuru'suz bir takım düşünemiyor Fatih Terim.

Çok dengesiz bir çocuk.

Bursa deplasmanında tamamen sahadan kaybolacaktır yine kuvvetle muhtemel.

sent via GSC

Porto maçınca kaçırdığı golden sonra gözümden düşmüştü. Diagne'ye de ne pas atıyor ne de gol sevincini paylaşıyor. Kiralık'tan sonra dönsün Everton'a...

Work permit olayını bu sene açtırırlar herhal

Everton'da Richarlison'un yedeği olarak bekler bahsedilen rakamlar çok uçuk

Everton herkesi kendisi gibi keriz sanıyor kimse o paraları vermez
Richarlison
Bernard
Bolasie var zaten.

Kadroya alacaklarını sanmam yabancı sayılacak bir de üstüne.

Fener
Konya
Rize
Bjk

Bu maçların hepsinde kritik goller kaçırdı ve koparamadı maçları, eğer bu maçlarda kaçırdıklarını atsa ki çoğu kolay pozisyonlardı, şu an rahat bir şekilde liderdik.

Baskı anlarından etkilendiği bariz.

Porto maçınca kaçırdığı golden sonra gözümden düşmüştü. Diagne'ye de ne pas atıyor ne de gol sevincini paylaşıyor. Kiralık'tan sonra dönsün Everton'a...

Statta gördüğüm kadarıyla Diagne ile araları iyi özellikle beraber sevindiler yav. Bencil oynuyor tabi orası ayrı..

Geri
Üst Alt