Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.684
- 21.759
- 2.783
Recm timeGarrynin en les hali buna 10 basar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Recm timeGarrynin en les hali buna 10 basar
Ilk yarida bok gibi değil miydi kamki. Bunu kanatta topla oynayacak sekilde oynatmayacaksin, forvette tek vuruş kovalatacaksin. Bunu farkedip uygulamasi Fatih hocamın dehasini ispatlamıştı. Jardim salağı iki mac kanat oynattı, sonra dogal olarak kulübeye hapsetti. Dingil çünkü.
Kankiler bence ilk yarıdaki sıkıntı kritik maçlarda atamadığı gollerdi yoksa çok ciddi pozisyonlara girmişti ve kaçanlar 8 puana malolmuştu.İlk yarı cacık top oynamadı. İstatistik kasıp İngiltere’ye dönüş kafasındaydı. İkinci yarı takımı sahiplenince Allahı var iyiydi.
4-4-2 kanadı gibi oynatıyorlar orada, baştan fail zaten.İlk devre bayağı kötüydü hatta devrenin bitiş maçını da satmıştı adeta iki iki biten Rize maçı, öldürdüğü kaç maç var CL de keza Porto vs vs çok normal yani o dönem gömülmesi. Monaco da kesiği yemiş sanırım, muhtemelen yine döner buralar öyle çok matah bir topçu değil zaten.
İlk devre Garry solda olduğu için genelde sağda oynamadı mı? Performansının düşüklüğünün sebeplerinden birisi buydu.
Ciddi goller kaçırdığı dönem solda oynamaya başlamıştı.İlk devre Garry solda olduğu için genelde sağda oynamadı mı? Performansının düşüklüğünün sebeplerinden birisi buydu.
Ciddi goller kaçırdığı dönem solda oynamaya başlamıştı.
Bu yılki performansını görmek lazım.Henrynin tekrar kiralama sansimiz kac
Kafana silah mi dayadilar cop demen icin ne alakaben destek oldum çöp denildiği zaman,sonra bana da çöp dedirttiler bi ara.ha en cok destek olan da bendim zaten
Kafana silah mi dayadilar cop demen icin ne alaka