#7 Henry Onyekuru

Sövsem mi sevsem mi yaw kardesim naptin sac Bas yolduk sonunda rahatladik

daha önce formamızı giyen birinin tek maçta bu kadar pozisyon harcadığını görmemiştim. burak'a sövüyorduk ama onyekuru onu da aştı bu maçta.

son bölümde ofsayt diye kesinlen pozisyonda da yarı sahanın gerisinden çıkmıştı. gol olsa geçerli olacaktı ama onu da kaleciye taktı.

neyse ki son anda işi bitirdi.

Evet, çok pozisyon kaçırdı ama bu gol pozisyonlarına da sadece Onyekuru girebilirdi, başkası değil. Yaptığı koşuların, patlayıcı özelliğinin ne kadar kıymetli olduğunu herkes görmüştür sanırım.

Ulan az beni deli etmedin ama golu attin ya artik cok mutluyum :)

Çok sövdüm, şutlarını düzeltmeli ama rakibe çok zarar verdi bugün.

maçı kazandık boşverin olumsuzu konuşmayı,adam imzasını attı sonuçta keyfinize bakın..

Takımda sadece kendisinin girebileceği pozisyonları hazırlayıp, 70 dakika kendine sövdüren; son 20 dakika hayır dua okutan adama Onyekuru denir.

1 gol 1 penalti
2 veya 3 gol atabilirdi ama olmadi. Yine de olmasaydi yenemezdik. Adamlarin sag tarafini felc etti

adama laf etmeye hiç kimsenin hakkı yok . defans arkasına yaptığı koşuları kimse yapamazdı . maçı koparan adamdır

pozisyonlarda bende çok sövdümde , 90 dakka o deparı o koşuyu yapıcak adamda çok az dünya futbolunda. Gol pozisyonları dışında kevgire cevirdi fenerin defansını :D

Geri
Üst Alt