#7 Henry Onyekuru

Dünden sonra herkes arkasında durur tabii.

Kötü oynasa nerden aldık bu adamı diyecektiniz.

Kolpacı herifler sizi.
şimdiye kadar takıma katkısı belli olan bir oyuncuyu 4-5 milyon euro bonservisle alıyorsan kimse nerden aldık demezdi. 5 milyon euro bonservisle alınabileceğini bilseler kapısında yatmayacak türk kulübü olmazdı.

şimdiye kadar takıma katkısı belli olan bir oyuncuyu 4-5 milyon euro bonservisle alıyorsan kimse nerden aldık demezdi. 5 milyon euro bonservisle alınabileceğini bilseler kapısında yatmayacak türk kulübü olmazdı.
Hakkında yapılan yorumları incelemeni tavsiye ederim.

tenor.gif

Ben de pek beğenmemiştim son geçirdiği kiralık dönemini sanırım benzer yapıda alternatifi yoktu.
Oynamaya oynamaya futbolu unutmuş gibiydi. Hız ve az buçuk bitiricilik gerçekten bu ligin bug’ı. Haliyle ceset defansif adamlar tutmaktan aciz kalıyolar bu çocuğu.

Bundan sonraki planlar da yüksek ihtimal sol kanada yolla (at fink’e) onyekuru yardırsın pozisyon yaratsın şeklinde olacak.

Ben de pek beğenmemiştim son geçirdiği kiralık dönemini sanırım benzer yapıda alternatifi yoktu.
Hız ve az buçuk bitiricilik bu ligin bug’ı. Haliyle ceset defansif adamlar tutmaktan aciz kalıyolar bu çocuğu.

Bundan sonraki planlar da yüksek ihtimal sol kanada yolla (at fink’e) onyekuru yardırsın pozisyon yaratsın şeklinde olacak.
2.doneminde genel olarak cok iyi degildi ama sitma felan olmustu o zaman sanirim onunda etkisi olabilir.

Bu adam gelsin diye yirtindik buralarda, millet gerek yok sekidika var diyordu şaka gibi.

ligimizin ne denli bir çöplük olduğunu, 45 kiloluk bu adamın, 6 ay top oynamadan, ligin en zor deplasmanlarından biri denilen antebi 45 DAKİKADA nakavt etmesiyle anlayabilirsiniz. halı saha turnuvası gibi bişeye döndü

Şu kadar süre oynamadı , hazır mı felan diyorduk ama
adam dünden hazır
Aslan parçası

Lütfen rüya olmasın. İlk maçın gazı olmasın.

Bosverin kim ne dediyse dedi biz anın tadını çıkaralım daha 22 yasinda ve tapusunu çok makul bir ücretle alıyoruz.. irfan için konuşulan rakamlara bak bir de kurunun opsiyona göz göre göre kazık yemeye calisiyoruz

Geri
Üst Alt