#7 Henry Onyekuru

Ben mi seyretmedim? Kapalida her macini seyrettim. Tv de seyrettim. 27 mac 5 gol!! Hepi topu bu! Ne sampiyonluk getirdi ne buyuk mac kazandirdi. Athletico dedigin macta arka direkte gelen topu iceri atti 1-1 lik macta. Millet de oynayip atleticoyu yikti sanacak, o athleticoyu bugunku kadar guclu sanacak falan.

Onyenin net 1 sampiyonlugu var bir dolu kilit macla birlikte.

Prekazi kanat degil serbest adam. Oyun rolu olarak Hagi ile kiyaslarsin
keita ile şahsi bir husumetin mi söz konusu rtaş

Keita simdi olsa hem sampiyon yapar sag kanat performansiyla hem de 40m'a PL yolunu tutar

Keita ile ne alıp veremediğiniz var anlamadım.

Herif o boktan takımı az kalsın şampiyon yapacaktı. Bir açın bakın kaleci kimmiş, defansta kim ne kadar oynamış. Orta saha kimmiş vs.

Sayin Tanriverdi 5 golle o isler zor. Defans dengesini bozan adamdi ok.

Ve dedigim kotulemek degil. Onyekuru katki olarak cok daha onunde keitanin onu soyluyorum.

Reis biri kanat biri kanat forvet.

Alakasız bir kıyasa girmişsin, Keita da değerli bir oyuncuydu.

Onyekuru daha değerli olabilir orası ayrı mevzu lakin Keita'nın sağladığı seyir zevki bile hala iz bırakmıştır. Eskişehir maçındaki olağanüstü asisti dün gibi, o maçta berabere kalmıştık bu Keita'nın suçu değildi aksine kazandıracak hamleyi yapmıştı.

Ya keita tabi adam eksiltmesi o topukla rakibin uzerinden gecirip cizgiye inmesi tribunu costurmasini inkar edecek degilim.

Ama bu basitce Onye ile kiyaslamasi. Fayda , katki. Major mac kazandirma.

Mesela Onye forvet diyorsun ama Keitanin yapmadigi kadar yardima geliyor defansa Onye.

Ben mi seyretmedim? Kapalida her macini seyrettim. Tv de seyrettim. 27 mac 5 gol!! Hepi topu bu! Ne sampiyonluk getirdi ne buyuk mac kazandirdi. Athletico dedigin macta arka direkte gelen topu iceri atti 1-1 lik macta. Millet de oynayip atleticoyu yikti sanacak, o athleticoyu bugunku kadar guclu sanacak falan.

Onyenin net 1 sampiyonlugu var bir dolu kilit macla birlikte.

Prekazi kanat degil serbest adam. Oyun rolu olarak Hagi ile kiyaslarsin
Halen sadece gol sayisini paylasiyosun renkdas. Adam kanat ve 12'de asist yapmis. Amacin Onyekuru'yu ovmekse seninle ayni taraftayiz. Keita'yi yermek ise, futbol disinda baska sporlari izlemeni tavsiye ederim.

Keita'nın arkasında bam+topal vardı yaw(elano yok hükmünde) defans hakan balta sabri servet, kale desen franco-ufuk-aykut. Arda-Keita ikilisi o sene tuttu bizi lig ve avrupada. O kadar tutabildiler. Top atacak bir adam bile yoktu bunlara kendileri çalımlarsa falan pozisyon buluyorduk. Bizde kupa kazanamadıysa en son sorumlulardan birisi Keita'dır. Kewell'ı da sayardım ama sezonun yarısında sakattı. Baros da aynı şekilde.

Nazim Sangare gece kabuslarinda bu herifi goruyordur diye tahmin ediyorum

Son 2 maçı almamızda aslan payı Onyekuru'nun desek abartmış olmayız herhalde.
Her galibiyet için 2.75 M TL prim alıyoruz.
2 maç X 2.75M = 5.50 M
5.50M TL / 8,60 = 640.000 € (yuvarlanmış)

Onyekuru için 650.000 € kiralama bedeli odedik.
Aslanımız parasını çıkarmış, bundan sonraki katkıları bonus...

bu kadar keita konuşulmuşken söyleyeyim. o stilde bir oyuncunun şu anki takımımızda çok işimize yaracağını düşünüyorum.

bir kenarda topsuz koşu yapmayı seven, gol bölgelerine sızabilen, kanat forvet kimliğiyle oynayan onyekuru varken diğer kanatta dribling yapmayı seven, adam eksilten, pozisyon hazırlayabilen, klasik kanat tabirine daha uygun bir kanat oyuncusu olursa çok güzel bir hücum hattı oluşabilir. genel olarak oyunu hareketlendirmekte zorluk yaşıyan bir takımız çünkü adam eksiltmekte sıkıntı yaşıyoruz. bu tip adamlar bir çalımla oyunu açabiliyor.

Keita'nın arkasında bam+topal vardı yaw(elano yok hükmünde) defans hakan balta sabri servet, kale desen franco-ufuk-aykut. Arda-Keita ikilisi o sene tuttu bizi lig ve avrupada. O kadar tutabildiler. Top atacak bir adam bile yoktu bunlara kendileri çalımlarsa falan pozisyon buluyorduk. Bizde kupa kazanamadıysa en son sorumlulardan birisi Keita'dır. Kewell'ı da sayardım ama sezonun yarısında sakattı. Baros da aynı şekilde.

Baros, Jo, Dos santos, Nonda, Arda , Kewell, Keita

Hucum hatti iyidi

Caner erkin bekti (bugun bile bize gelseydi denilen adam) , sabri sag bek, emre asik, Lucas Neil, Servet , cam adam merkez savunma. Topal , ayhan, elano orta saha.

En buyuk falso kalede leo franco denen vasifsiz ve mustafa sarp denen.... takimin en rezilleri.

Ama takim yok gibi de dusunmeyin, hele ki bursa nin sampiyon oldugu sene olarak dusunulurse. Turkiye kupasi bile yok !

Valla ribery var tabi de kanadin krali iste elimizden kaydi gitti, varmis gibi bakamadik hic.

Ahh rahmetli baskanim

Baros, Jo, Dos santos, Nonda, Arda , Kewell, Keita

Hucum hatti iyidi

Caner erkin bekti (bugun bile bize gelseydi denilen adam) , sabri sag bek, emre asik, Lucas Neil, Servet , cam adam merkez savunma. Topal , ayhan, elano orta saha.

En buyuk falso kalede leo franco denen vasifsiz ve mustafa sarp denen.... takimin en rezilleri.

Ama takim yok gibi de dusunmeyin, hele ki bursa nin sampiyon oldugu sene olarak dusunulurse. Turkiye kupasi bile yok !
Baros-Kewell ligde 18 maç falan kaçırdı sakatlıktan. Jo zaten bir şey oynamadı Gio fena değildi.

Orta saha-defans aşırı kötüydü zaten bir sonraki sezon sıralamamızdan anlayabilirsin bunu. Keita satıldı Arda sakatlıktan oynayamadı -5 averajla bitirdik ligi.

Edit: Bu arada ben Onyekuru'yu tercih ederim onu söyleyeyim.

Baros-Kewell ligde 18 maç falan kaçırdı sakatlıktan. Jo zaten bir şey oynamadı Gio fena değildi.

Orta saha-defans aşırı kötüydü zaten bir sonraki sezon sıralamamızdan anlayabilirsin bunu. Keita satıldı Arda sakatlıktan oynayamadı -5 averajla bitirdik ligi.

Edit: Bu arada ben Onyekuru'yu tercih ederim onu söyleyeyim.

Ondan kotu kadrolarimiz da oldu valla. Ayni sene Bursanin sampiyon oldugu kadrodan kotumuydu simdi o kadro ?

Geri
Üst Alt