#7 Henry Onyekuru

2 sene önce bize Kadıköy galibiyetini getirecek adam demiştim arkadaşa, mesajım duruyordur. 2 senede de kazandırdı birinde hakemle attıkları golle sözde kaybetmeselerde.

Lakin bu sefer Onyekuru üzerinden maçı çözmemize izin vermemeleri çok olası o yüzden alternatif planı uygulayıp diğer zayıf noktalara yönelmek daha iyi olurdu aksi taktirde etkisiz bir maç geçirecektir yüksek ihtimalle.

2 sene önce bize Kadıköy galibiyetini getirecek adam demiştim arkadaşa, mesajım duruyordur. 2 senede de kazandırdı birinde hakemle attıkları golle sözde kaybetmeselerde.

Lakin bu sefer Onyekuru üzerinden maçı çözmemize izin vermemeleri çok olası o yüzden alternatif planı uygulayıp diğer zayıf noktalara yönelmek daha iyi olurdu aksi taktirde etkisiz bir maç geçirecektir yüksek ihtimalle.
Geçen sene zaten öne geçmiş olmasaydık üzerimize bu kadar yüklenmeyeceklerdi. Bu sene de iyi oynayacaktır ama daha çok önlem alacakları kesin, sakatlamaya yönelik bile oynayabilirler.

Essek değillerse iki kişi filan tutarlar artık o yüzden ters kanat değerlendirmeli bunu keşke Feg olsaydı, Oğulcan iylestiyse o da karıştırabilir o açığı

Çok fazla önlem alacaklardır.Diger kanattaki oyuncular daha çok ön plana çıkmalı.Ben olsam sağda Yedlin ve Kerem ikilisini oynatirdim.Sahdan yapacağımız bir kaç bindirme ile onları korkutmaliyiz ki Onuekuru da biraz rahatlasin.

Abi önlem alsalar ne olur? En kötü faul ile durduracaklar adamı. Cüneyt insan olursa Nazım kırmızı bile görebilir dakika 60 olmadan. Ayrıca eğer ilk golü biz bulursak her türlü salmak zorunda kalacaklar Onyekuru'yu.
STSL standartlarında Onyekuru'ya yetişecek onu durdurabilecek bir oyuncu yok hani Nazım sen git Oynekuru'yu durdur diyemezsin veya Serdar Onyekuru ile bire bir oynasın diyemezler

Ligdeki oyuncuların çoğu Onyekuru'ya faul yapacak kadar bile yaklaşamazlar...

STSL standartlarında Onyekuru'ya yetişecek onu durdurabilecek bir oyuncu yok hani Nazım sen git Oynekuru'yu durdur diyemezsin veya Serdar Onyekuru ile bire bir oynasın diyemezler

Ligdeki oyuncuların çoğu Onyekuru'ya faul yapacak kadar bile yaklaşamazlar...
Tamam işte ben de öyle düşünüyorum. Bu Villareal savunması Messi'yi 3 kişiyle tutacak demek gibi bir şey. Zaten 3 kişi tutmayı düşünecekler ama tutabilecekler mi? Orası soru işareti. Bir de Szalai tam tanımıyor Onye'yi. İlla video ile desteklemişlerdir onu ama eğer Serdar değil de o tutarsa Onyekuru'yu başı belaya girebilir. :D

Genelde Diagne stoperleri oyalar Onyekuru kilidi açar derdik ya hep geçen yıl
Bu maçta da Onyekuru'nun üstüne oynayacaklarını düşünürsek anahtar isim Mohammed olur

Genelde Diagne stoperleri oyalar Onyekuru kilidi açar derdik ya hep geçen yıl
Bu maçta da Onyekuru'nun üstüne oynayacaklarını düşünürsek anahtar isim Mohammed olur
Moh da kapalı kutu ve yapacakları belli değil. O yüzden bu da bir şans bizim için. Tanımıyor stoperler adamı.

Geri
Üst Alt