Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Ne zaman Onye eleştirilse direk sert bir şekilde savunmaya geçiyosun taraftar mısın fanboy musun?
her elestiriyi hakaret olarak algiliyor sanirim
sictigi boku ovmemiz gerekiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne zaman Onye eleştirilse direk sert bir şekilde savunmaya geçiyosun taraftar mısın fanboy musun?
Geçen maçta Mohammed’e çakmaya çalıştı onyeyi aklamak için ama kapakları taktı yine reisher elestiriyi hakaret olarak algiliyor sanirim
sictigi boku ovmemiz gerekiyor
saracchi dönünce peerformansı artacak.Ömerle olmuyor.
Geçen maçta Mohammed’e çakmaya çalıştı onyeyi aklamak için ama kapakları taktı yine reis
Onye skor yapamadığı her maç eleştirilicektir 2 sene önce de böyleydi şu anda böyle yok markajdır şudur budur bahanesi olamaz.Muhammede niye cakayim senin gibilere cakiyorum da anlayamiyosun.
Santrafor da olsan her mac gol atamayabilirsin ama Onye kanat oyuncusu gol atamadiginda gomuluyor.
Sen ayni sekilde gol atamadigi zaman Muhammedi elestirsen her gol atamayani elestiriyor bu adam derim ama Onye diyince komik oluyor cidden.
Bu adamin aylarca oynamadigini da biliyorsun ustelik.
Öyle deme onlar 33 yaşında yıllık 2.7 m euro alan babel tarzı adamları severFutbol cahilleri yine Onyekuruyu gömme derdinde.
Onye skor yapamadığı her maç eleştirilicektir 2 sene önce de böyleydi şu anda böyle yok markajdır şudur budur bahanesi olamaz.
kendisi gelirkende dedim eğer rotasyon topçusu olarak kullanırsak daha fazla verim alırız dedim ama 11 iken skora etki edemediği her maç eleştirilicektir çünkü verdiği katkı yok hükmünde oluyor.Sırf takımı sahipleniyor diye romantiklik yapamam ya da senin gibi gereksiz fanlık yapamam açıkçası.
İlk gelişindeki performansını eleştirmiyorum bu adam o zamanda böyleydi diyorum skor yapamadığı her maç eleştirilmesi gayet doğaldı diyorum çünkü oyuna aman aman pozitif bi katkısı yoktu bi nevi 12/13’ten sonraki Burak yılmaz gibi düşün zaten benzetmelerde yapılmıştır hakkında.Iste sen goremiyorsun. Herif her mac tehlike.
Ilk gelisindeki performansi elestirmen daha da komik. Turk futbol tarihinin en cok gole katki veren kanat oyuncusuna, tum major maclarda gol atan adama, bize sampiyonlugu getiren adama ve bunu 21 yasinda yapan adama rotasyon oyuncusu diyosan senle futbol konusarak vakit harcamam zaten.
ikisenedir aynisini söyliyoruz. 3 sezonda bir sezon iyi oynadi, ikiside bos gecti. gerceklerde bu6 ay oynamadi
3 ay nijeryada biryesel calisti. Tamamiyle normal. Manyak dönmesi biraz kötü yan etki yaratti. Herkes bambaska dikkat ediyor
bu senenin neyi bos gecti anlatirmisin? ki total olarak 2 sezon bizde. 1 tam 2 yari. bu sezon da ilk iki macta 3 gol atti. antep macini aldi sana, basak macinin kilidini acti sana.ikisenedir aynisini söyliyoruz. 3 sezonda bir sezon iyi oynadi, ikiside bos gecti. gerceklerde bu
son sayfalarda babel ismi gecmemis, dedigin lafa bak. mühtisÖyle deme onlar 33 yaşında yıllık 2.7 m euro alan babel tarzı adamları sever
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi