#7 Henry Onyekuru

İlk gelişindeki performansını eleştirmiyorum bu adam o zamanda böyleydi diyorum skor yapamadığı her maç eleştirilmesi gayet doğaldı diyorum çünkü oyuna aman aman pozitif bi katkısı yoktu bi nevi 12/13’ten sonraki Burak yılmaz gibi düşün zaten benzetmelerde yapılmıştır hakkında.

2. olarakta o sene şampiyonluğu getiren adam Onye değildi Feg idi Onye’e kalsak ligi ilk 2’de bile bitiremeyebilirdik maalesef

Bu arada her maç tehlike yaratacak adamı 2 milyon’a da buluruz sıkıntı olmaz hedef küçültme oluyor burda seninkisi.

Fegh 2018-2019 sezonunu 6 gol 9 asist

Onyekuru ayni sezonu 14 gol 3 asistle bitirdi.

Ibb, bjk, fb maclarinda onye golu atti ve ibb yi bitirdi ama Onye ye kalsak bitmistik evet!

Onye bu isi yaptiginda 21 yasinda ve Feghoulinin 4 te biri kadar para kazanmiyordu!!

Ama evet Onyeye kalsa biterdik!! :)

Kerem gibi kanat oynasa diger tarafta onyekuru da acik Alan bulacak sorun orda.

Bak o nu demedim bile. 3 maci almis sana dogrudan.

Sonra ne yapmis diyorlar hayret ediyorum. 9 puan olmasa hepsi başkana, hocaya, takima küfrediyordu bugun.

Bugunku ilk golde de katkisini goremiyorlar.

Yani insallah iyi niyetle elestiriyorlardir artik diyecek hic bisey bulamiyorum baska.

Fegh 2018-2019 sezonunu 6 gol 9 asist

Onyekuru ayni sezonu 14 gol 3 asistle bitirdi.

Ibb, bjk, fb maclarinda onye golu atti ve ibb yi bitirdi ama Onye ye kalsak bitmistik evet!

Onye bu isi yaptiginda 21 yasinda ve Feghoulinin 4 te biri kadar para kazanmiyordu!!

Ama evet Onyeye kalsa biterdik!! :)
Onye’nin katkısı yadsınamaz ama o senenin bayrak adamı Feg’dir yav kime sorsan böyle der.

konuyu kazandığı paraya getirmen ise ayrı bi ironi doğrusu

Kapali defansa karsi kilidi acamiyor. Bek oyuncusunun uzerine gidip calim atmiyor ve kanatlardan fazla pozisyon yaratmiyor, daha cok bos alan buldugunda ve defans arkasina kosular ile katki sagliyor, bu yuzden daha cok Kamaldeen tarzi bir oyuncu sol kanatta gormek isterdim ama 5 milyona da Onyekuru’ya hayir demem. Eger bizden sonra avrupa’dan iyi bir takima gitmek istiyorsa kendini gelistirmeli, 3. bolgede daha farkli isler yapmali.

Onye’nin katkısı yadsınamaz ama o senenin bayrak adamı Feg’dir yav kime sorsan böyle der.

konuyu kazandığı paraya getirmen ise ayrı bi ironi doğrusu

Bayrak adam ne demek futbolda acarmisin?

Skor katkisi, buyuk mac alma katkisi geride kalinca Feghoulinin uydurmak zorunda kaldigin bisey mi?

O laf büyük kaptana uyuyordu da Fegh kim bayrak adam ne ?

Aldigi para karsilastirmasi basit bir veridir. Ona verimlilik denir mesela. 1 tl koyarsin 17 birim alirsin, 5 tl koyarsin 15 birim alirsin.

Bu durumda bir yonetici o isletmede 5 tl lik olani alalim dediginde patron o yoneticiyi kapinin onune koyar ve 1 tl lik olani alir mesela fabrikasina!!

Kapali defansa karsi kilidi acamiyor. Bek oyuncusunun uzerine gidip calim atmiyor ve kanatlardan fazla pozisyon yaratmiyor, daha cok bos alan buldugunda ve defans arkasina kosular ile katki sagliyor, bu yuzden daha cok Kamaldeen tarzi bir oyuncu sol kanatta gormek isterdim ama 5 milyona da Onyekuru’ya hayir demem. Eger bizden sonra avrupa’dan iyi bir takima gitmek istiyorsa kendini gelistirmeli, 3. bolgede daha farkli isler yapmali.

sağ tarafa öyle bir adam lazım. o şekilde onyekuru da daha fazla alan bulur. onyekuru-mostafa-x şeklinde bir üçlü kurarız.

keita gibi birini bulsak şahane olurdu mesela.

son sayfalarda babel ismi gecmemis, dedigin lafa bak. mühtis
Babel ilk geldiğinde ayılan bayılan bir sürü kişi vardı aldığı parada ortada elimizde 23 yaşında genç ve maaşı da gayet cüzi olan bir oyuncuyu tek maçla yerle bir edenler var onyekuru gelmeden önce takım kabız futbol ve pozisyona giremiyordu bu maçta da öyle kötü bir oyunu yoktu

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

defans arkasına top atmazsanız oyunun içinde pek görmezsiniz zaten bu adamı. ona rağmen gider ceza sahasını karıştırır penaltı alır, gol atar vs.

bizdeki 3 yılı hala bruma gibi çalım atmasını bekleyenler var. şu formsuz haline rağmen maç kazandırıyor, yakında daha da iyi olacak inşallah.

Ilk gol kafasindan sonra geldi oda direk gol olabilirdi. Boyuna Ragmen iyi cikiyor kafa toplarina.

ilk 2 maç coşunca rakipler çok iyi önlem alıyor, birde arkasında ömer bayram olunca oynamak kolay değil.

Geri
Üst Alt