#7 Henry Onyekuru

2. forvet gibi oynatıyor hoca. ömer kanatta yalnız kalınca dan dun ormana yolluyor topları.

Olmasaydın olmazdık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gol atmayınca boş bi topçuya dönüyor.

Bu baya havalanmış sahada hareketleri bakışları acayip bi hava var kendisinde oynadığı birsey de yok...

Sahada is yapan 2 3 kisiden biriydi ne kadar kacirsa da ..Arkasinda dev bi bosluk omer var hemde özgüvenli bi baloon la oynuyo sanki dribling yapacak gibi geliyo onye yi dusuruyo oyundan sonra rakibin ustune atliyo kaptiriyo..Saraxhiyle boylemitdi herif

Geçen sene kaldığı yerden devam ediyor maşallah gerçekten hiç sevemedim Onyekuru'nun bu halini çünkü Onyekuru'yu Onyekuru yapan tek özelliği topsuz koşuları ve bitiriciliğiydi yoksa dribling becerisi ne bileyim kreatifliği pas oyunu filan yok hani kötü demiyorum yok önceden ezbere golü çıkardığı pozisyonları bol bol harcayınca iyice çekilmez bir hal alıyor Onyekuru

Ayrıca Onyekuru'nun bu müthiş formsuzluğunda baş aktörü Fatih Terim diyebilirim doğrudan sol forvet gibi oynatıyor kaç maçtır yapamıyor yani olmuyor

ya gol atacak ya da oyun içinde oynamayı öğrenecek
gol atamıyorsan ne şeyime çekeceğim ben seni?
senin gibi yaldır yaldır koşan binlerce zenci var dünyada.

Ne oldu bu çocuğa ya. Eksik oynatıyor artık bizi.

ilk geldiği sezonun başı gibi kaçırıyor. bitecek maçlar atamadıklarıyla ortada kalıyor ne yazık ki. o kadar doğal bi golcülük içgüdüsü var ki kolay kolay oturtamıyorsun da. ne diyelim şu son 3-4 haftada bize çektirdiğini 15 hafta üst üste gol atarak telafi eder diye umuyorum.

Geri
Üst Alt