#7 Henry Onyekuru

Fitnesspor a yaptigi asist bile yeterdi..Fitnessopor kiz gibi vurup zicmasa..Bu adami yedek iturtacak lukste degiliz..Bugunde bi onceki macta pozisyona giriyo bugun kacar yarin atar..Sorun burda degil herseyi bundan bekliyoruz gedson dan emreden ardandan gol asist beklemiyoruz atarlarsa supriz oluyo bu atamayinca tuh diyoruz.Rakip olsam sadece bu adamla mostafaya basarim bitti bizim takim.Ki her top surdugunde en az 2 kisi cogu zaman 3 ksiyle kqrsiladilar.

sol kenarda oynuyor diye klasik kanat zannediliyor hala ama değil. bu beklentiden artık vazgeçelim.

bu adam kanatta top alıp adam geçecek bir adam değil. hiç yapamadı bunları zaten.

şu an oynadığı gibi oynadı hep. bu nedenle skor yapamayınca pek etki edemiyor oyuna. top taşıyan, içeriye top atan, çalım atan bir adam değil.

ama bir şekilde kendini pozisyona sokuyor. bugün de girdi. hatta maçın başında arda'nın topunu kontrol edebilse bir pozisyon da orada gelecekti.

Bilmiyorum ben Onyekuru'nun sene sonuna kadar böyle devam edecekse 4-5 mil.€ ödenerek bonservisinin alınması taraftarı değilim hani geçen senede böyleydi bu yıl da böyle

Adam gibi bir pasör olsa Sneijder gibi mesela bunu acayip pozisyona sokar. Takımda yaratıcı adam olmayınca Onyekuruda etkisiz elemana dönüşüyor adama kızmaya gerek yok. Nasıl verim alacağın belli.
Her maç adamı en az 4-5 kişi marke ediyor. Geldiğinde ilk 3 maç bizi ipten aldı. Gelmese belki bugün yarışta bile değildik. Çok insafsızca eleştiriliyor. Dediğin de %100 doğru adamı pozisyona sokacak kimse yok. Rakip Onye'yi marke edince sağ tarafta açık bırakıyor o da Arda yüzünden bok oluyor kullanamıyoruz hiç.

Maç boyunca zaten harika oynayan biri değildi, bulduğu fırsatları değerlendirse bugün de övülürdü. Pozisyona da giriyor. Geçen maçta da kafası vardı sanırım. Bunları atması lazım, onun dışında çok özelliği olan bir futbolcu değil zaten.

İlk 10 dakika da iyi kontrol etse pozisyon olacak 2 topu harcadı. Beğenmiyorum ben. Geldiğinde de yazmıştım. 3. defa alıyoruz başka adam mı yok diye. Geldi katkı da verdi. Bizim ligde iş de yapıyor. Ama kesinlikle abartildigi kadar iyi futbolcu değil ve olmayacak. Bizim lig dışında da iş yapmasi çok zor. Örnek Fransa performansı.

Alanya maçını da bu maçı da zora sokan kendisi oldu. Bu kadar bonkör olma yaw. Her yakaladığını at demiyoruz da bu kadar da kaçırma

Hangisini atacaksın be oğlum hangisini hangisini? Erzurum maçı kaçırdın döneni tamamladık bomboş bugün aynısını 2 defa kaçırdın ulan işin bu bitirdin bizi be.

Yaff arkadaş o kadar zorlu maçları al, git lig sonuncusuna yenil. Çıldırmamak elde değil ya!!

Laylaylom oynamaya basladi. Özellik ile ilk yaridaki top kontrolleri felan, sanki 50 top gelecekmis, illaki birini atacakmis gibi oynuyor. Onun disinda orta sahamizda oyun kurucu olmadigi icin, bos kosularini da degerlendiremiyoruz.

Renkdaşlar yapmayın bu takımda en son eleştirilecek adam onyekuru.Pozisyona giriyorda kaçırıyor.Kaçırsın illaki atar.Başka hangi oyuncumuz ceza sahası içinde topla buluşabiliyor?Adam kafa topuna çıkıyor vuruyor sağdan çekip şut atıyor.Özgüvenli oynaması önemli.Yerinde babel olsaydı bugün yarı sahayı geçemezdik ilk yarı üçlük olurduk.Karşımızdaki takımlar eskiden babelin kanadının aksadığını bildikleri için hep sol kanadımızı kullanıyorlardı.Şimdi onyekuru geldi bu sefer de Kağnı Arda sağ kanada geçti.Rakipler bu sefer de sağ kanattan hücum yapıyorlar.Bence bunu irdelememiz lazım.

Biraz daha ciddi ol lan,bu neyin laubaliligi

Adam aylardır top oynamadan geldi, 2-3 maçta bizi ipten aldı. Şu an Onye performansı olmasa bu sıralamada olmayacaktık. 15 günde 5 maça çıktı.

El insaf.
.

Bugün sadece ilk yarıdaki pozisyonu kaleci çok iyi şekilde çıkarmasaydı ya da Falcao'ya maç 1-0 iken attığı on numara pas, asist olsaydı.

Herkes karaaslan, karaoğlan diye yağlayacaktı burayı.

Tabela yorumcuları vardır, bizim burada da tabela taraftarları var. Ve çok sayıdalar.

Geri
Üst Alt